Pszichológus TB alapon?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam létezik ilyen, hogyan lehet igénybe venni ezt a "szolgáltatást"?2014. febr. 19. 15:59
1/3 anonim válasza:
felkeresel (beutaló nem kell hozzá) egy OEP által finanszírozott, pszichiátriai szakrendelést és ott megmondják az igénybevétel lehetőségének módját. (Önkormányzati, vagy állami kezelésben lévő rendelőintézetben megtalálható, szakrendelés)
2/3 anonim válasza:
A lakóhelyed szerint illetékes pszichiáter írhatja fel, ha úgy látja, hogy szükséged van rá.
3/3 anonim válasza:
Elmesélem, én hogy csináltam:
Pesten élek, megnéztem a kerületi SZTK honlapját. Volt ott mentálhigiéné, és pszichiátriai és addiktológiai gondozó. Utóbbit hívtam fel, mert itt több női doktor is volt, az előbbiben csak egy férfi.
Kiválasztottam egy pszichiátert, elmentem az időpontra. Meghallgatott, és megmondta, hogy terápiát javasol, bemutatott egy kedves pszichológusnak, és azóta hozzá járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!