Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti nem szégyelltétek magatokat...

Ti nem szégyelltétek magatokat a pszichológus előtt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mit kellene szégyellni?
2014. febr. 23. 10:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát bármit, nem tudom ki milyen problémával fordul hozzá, de például ha elsírjátok magatokat, stb..
2014. febr. 23. 10:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor kihez forduljon az ember, ha pszichológus elött is szégyelli magát.
2014. febr. 23. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
A pszichológusnak az a dolga, hogy 'kisirassa' a benned lévő feszültséget. Én Pszichiáternél jobban szégyelném magam, mert ott már komolyabb elmebajaimról kellene beszámoljak...
2014. febr. 23. 11:19
 5/13 anonim ***** válasza:
Én nem szégyelltem magam előtte, amikor én jártam, tudtam, hogy az a dolga, hogy segítsen. De amíg tudsz együttműködni és fejlődni a terápiában, addig a szégyenérzet sem baj. Akár meg is mondhatod a pszichológusodnak.
2014. febr. 23. 11:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 23. 13:34
 7/13 anonim válasza:
Én a pszichiáternél az első alkalommal az első fél órát végig bőgtem....holott nem vagyok ilyen típus....de mondta a doki hogy ez normális...
2014. febr. 23. 15:00
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ/válaszokat.

Tudom, hogy láttak már ilyet, nem én lennék az első, nekem mégis nagyon furcsa.

Még csak egyszer voltam, akkor szerencsére nem kérdezett nagyon bele a dolgokba, de gondolom majd fog olyat is kérdezni, ahol nekem végem van.

2014. febr. 23. 15:26
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Nekem meg van személyes ismerősön pszichológus és ő azt mondta, hogy tele a töke, hogy mindenki csak tutul állandóan. Senki nem akar segíteni magán csak sír... Azért neki ezt lehet hinni, ha már szakorvos.

2014. febr. 23. 18:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Érzéketlen bunkók sajnos minden szakmában vannak. Csak tudnám, hogy az ilyen is minek megy pszichológusnak. Bár, lehet, hogy bizonyos fajta páciensnek ez a fajta stílus a nyerő, pl hányan odavannak a Csernusért, aki szerintem ugyanez a bunkó, beszólogatós, megvetős, érzéketlen kategória.
2014. febr. 23. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!