Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tönkre ment az életem, mit...

Tönkre ment az életem, mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok .

Az életem nem habos torta .

Alkoholista szülő , nagyszülő .

Anyagi gondok , családi gondok ,

és ez még csak pár dolog a sok sz@rból .

Féléve a barátom is elhagyott.

Teljesen kikészültem idegileg ,

már lassan nem biirok emberek közé menni mert sírógörcseim vannak.

Régen nem ilyen voltam , hanem erős .. Mindig példája annak , hogy mindent túl lehet élni csak erősnek kell lenni.

Nem tudom mihez kezdjek :S

Tudnátok 1-2 tippet adni , hogy éljem túl szó szerint az életem ? :S

2009. dec. 5. 23:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A te korodban a fiúk még jönnek, mennek, ez a normális.

A családod annyira azért nem a norma. A Gyerekjóléti Szolgálat segíthet (lakóhelyed szerinti).

A megvallott gyengeségekben sok erő van. Nem kell mindig erősnek lenned.

Válassz egy felnőttet, aki mögötted áll. Mindenki talál valakit, ha keresi. Akinek nincsen a családban, annak lehet a családon kívül valakije.

2009. dec. 6. 00:13
 12/14 anonim ***** válasza:
27%
23:45-ös: És miért is vagyok flegma és rosszindulatú? Azért mert nem kezdem el babusgatni, hogy "jajj szegény". Neki nem ez kell, mint a több százezer, millió hasonló helyzetű embernek sem, mert az csak ront a helyzeten. Úgyhogy beszélhetnénk arról, hogy ki a rosszindulatú.
2009. dec. 6. 00:14
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsó: de Ő nem Te vagy, lehet neki babusgatás kell.

kérdező: a sport sokat segít. kiszellőzteti a fejet. valami kűzdősportot válassz, ami levezeti a feszt, de bármi megfelel, ami neked jó és kikapcsol

2009. dec. 6. 09:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, lehet, hogy úgy érzed, hogy tönkrement az életed, de valójában még el sem kezdődött...

Ha most megembereled magad, és kicsit ráhajtasz a tanulásra (azért élj is mellette, de ne hanyagold el), akkor pár év múlva fel fognak venni egy jobb egyetemre, és mivel mndtad, hogy anyagilag nem áll jól a család, majd biztos, hogy fogsz kapni kolit, és sok szociális juttatást, melyekből nyugodtan tudod folytatni tanulmányaidat. És így még el is kerülsz az otthoni depresszív közegből, sok új emberrel (új barátok, új szerelmek) találkozhatsz, és ha olyan szakot választottál, mellyel el is lehet helyezkedni, akkor végzés után minden esélyed meg lesz egy boldog, "normális" életre...

2009. dec. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!