Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért teszi tönkre az életem? Mit csináljak?
Hat te kell ismerned anyukadat.Szerintem legy tekintettel anyukadra es varj egy picit ,hogy o is belenyugodjon a helyzetbe. Kepzeld magad a helyebe,hogy a te baratod akit nagyon szeretsz otthagy es anyukadat latod minden nap ott egyepetyelni a baratjaval, biztos neked sem esne jol :)
Ha tenyleg rendetlen voltal akkor probalj meg valtoztatni rajta. Lehet ez egy kifogas volt?! En azt nem tudhatom. Szerintem ha oktalanul parancsolt neked ilyet akkor ulj le vele beszelni, merges volt es meggondolatlan ha felnyitod egy kicsit a szemet lehet meg bocsanatot is ker :) Ha nem megoldhato a valtozas akkor csak kint talalkozz a baratoddal ne vidd haza :)
16/L
abban igaza volt anyukámnak, hogy nem pakoltam el magam után a konyhába,de miért ezzel kell zsarolnia hogy nem találkozhatok a barátommal? ezt megkérdeztem, erre azt mondta hogy azért mert mással nem tud :S :(
Kezdek kikészülni....:(
Köszi, az eddigi válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!