Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöhetek rá mi is az ami kell? Két ember közül kell választanom sőt egyet józan ésszel el kellene engednem de nem megy azt érzem mindenkit tönkre teszek mert nem tudok dönteni és gyűlölöm hogy nincs az életem a kezemben
ilyenkor a legnagyobb valószínűsége annak van, hogy egyik sem az igaz, mert akkor éreznéd melyikhez húz a szíved
vagy nem ismered egyiket sem igazán
az egyikhez húz de ezt annyira biztosra veszi és ezért utálom csak titokban szerethetem amikor alszik mert akkor nem bántjuk egymást és nem veszekedünk
és sajna 3 éve nem engedem az ágyamba sem egyszerűen nem megy
Igen jó nagy butaság és vicc így az életünk sajnos de
nem engedjük el egymást.ha szakításról van szó pánik érzésem van és két kézzel kapaszkodom csak s...t .ne kérjen
csak a drasztikus lépés vezet megoldáshoz
hagyd ott akitől szenvedsz, indok nélkül
ha kellessz neki 100% hogy rohan utánad és akkor már te is biztos lehetsz a kapcsolatotokban, ha nem rohan, akkor nem is kellettél neki
nálunk is ilyen volt, nagyon nehezen tettem meg ezt a lépést, indoklásnak annyit mondtam, hogy: mert nem érzem, hogy szeretnél.szia
és erre ő jött és békített :)
és ehhez a lépéshez nagy bátorság kell tudom, de megéri :)
mert amúgy meg minek olyanra fecsérelni az időt, aki nem szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!