Tönkre ment az életem, mit tegyek? :S
16 éves lány vagyok .
Az életem nem habos torta .
Alkoholista szülő , nagyszülő .
Anyagi gondok , családi gondok ,
és ez még csak pár dolog a sok sz@rból .
Féléve a barátom is elhagyott.
Teljesen kikészültem idegileg ,
már lassan nem biirok emberek közé menni mert sírógörcseim vannak.
Régen nem ilyen voltam , hanem erős .. Mindig példája annak , hogy mindent túl lehet élni csak erősnek kell lenni.
Nem tudom mihez kezdjek :S
Tudnátok 1-2 tippet adni , hogy éljem túl szó szerint az életem ? :S
Nincs valaki jó barátnőd,aki segítene neked?
Már az is elég,ha csak meghallgat,eltereli a figyelmed.
Ez tapasztalatból tudom.
15/L
Első válaszoló .
Cseréljünk egy napra családot oszt akkor megtudod milyen hülyeségeket írogatok .
Szerintem inkább próbálj meg azokra a dolgokra összpontosítani ami pozitív az életedben, pl egy-egy tulajdonságod, h van kedvenc nadrágod stb, bármi csak pozitív gondolat legyen.
próbálj meg változtatni az életeden, próbálj ki uj kajákat, sportolj (kocogás pl ingyen van vagy suli egyik csapatához csatlakozz) valami újitás ami elvonja a figyelmed a sok rosszról.
19/L
23.41-nek
És látod milyen flegma és rosszindulatú ember lettél. Gratu...
Szia!
Én is hasonló körülmények között nőttem fel!De sosem adtam fel..és ha mindig erős vagy akkor az belédivódik és kemény leszel!Én is túl lettem rajta és azóta dolgozom,fősulira járok,van egy felsófokú nyelvvizsgám,ráadásul 2 éve majdnem meghaltam egy súlyos betegség miatt aminek még mindig iszom a levét!De akkor sem adtam fel...kis túlzással a csodájára jártak,hogy hogyan csinálom!A válasz: MERT AKAROM,ÉS NEM ADOM FEL!Arra gondolj,hogy 1.: Nem értük élsz,hanem magad miatt,mindaddig amíg nem találsz egy olyan társat aki ugyanezt megérdemli...akkor már ketten lesztek!De ha csalódsz is,tovább kell menni! 2.: Vannak akiknek ennél sokkal rosszabb!Én is sokszor erre gondolok!
Sosem szabad feladni!Aki feladja elveszít mindent!Márpedig az élet egy csoda,amit meg kell becsülni,hogy átélhetjük...és mindegy milyen,de addig kell élni amíg azt csak lehet!Ha úgyis érzed most rossz,lehet holnap történik valami,ami mindent megváltoztat!
Hidd el ;) Sok mindenen átmentem és megyek sajnos a mai napig!De mindennek oka van és ha nyitott szemmel jársz rájössz az okokra,abból pedig sokat lehet tanulni ;)
Bocs ha hosszú a válaszom...DE NE ADD FEL SOHA,SEMMI és SENKI MIATT!!!!! Az élet szép,csak meg kell keresni ezek és nem a rosszakba burkolózni ;)
Minden jót!
Zé
Az előző válaszomhoz egy kis kiegészítés!
Nézd meg ezt a videót...Ha úgy érzem már nem bírom,ezt megnézem...és tudom,hogy SOSEM SZABAD FELADNI!!!Aki pozitív gondolkodású és ezt el tudja magával hitetni,mindenre képes és előbb-utóbb vonza a jót!
Még egyszer minden jót! ;)
Zé
És a videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!