Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért rajzol ilyen dolgokat a...

Miért rajzol ilyen dolgokat a fiam?

Figyelt kérdés

16 éves a fiam, szeret rajzolni és érdeklik a fantasys dolgok, viszont viszonylag kicsi kora óta (9-10 éves) harci, véres, háborús jeleneteket rajzol. Emberek tömegesen ölik egymást. Mi miatt lehet ez nála?

Aggódó Anyuka

2014. jan. 11. 11:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha amúgy nem deviáns, azaz nem agresszív és nem is betegesen félénk, akkor én nem aggódnék. Vagy ha aggódnék, akkor közvetlen megkérdezném, hátha a korosztályi jellegzetességek ellenére valami használhatót is kibök a sok rizsa közt (otthon nekem kettő van ebből az eresztésből).

Inkább annak örülj, hogy valami kézzel végzett, alkotó tevékenységgel tölti az idejét és nem egyéb bambulással.

Ha a fiad rajzai tényleg érdekesek és jók, akkor inkább nézesd meg egy hozzáértő emberrel. Lehet, hogy tényleg tehetséges.

16 éves és fiú? Lefogadom, hamarosan következnek az észbontóan formás amazonok mitikus fegyverekkel és kevés bőrfelületet takaró páncélzatban.

Nézz utána; Boris Vallejo grafikus művész. Pont ilyeneket rajzol és fest;

[link]

[link]

2014. jan. 23. 09:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Magatartásbeli problémái is vannak és voltak mindig is az iskolában. Senkit nem enged magához közel, minket meg főleg nem. Itthon teljesen szótlan, de a barátaival mindig teljesen más, azt mondják társasági ember mindig ő az osztály bohóca.
2014. jan. 23. 17:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Én meg kicsi koromban összeláncolt bohócokat rajzoltam. Mint kiderült, utálom a bohócokat.
2014. jan. 23. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!