Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki pedofil dolgokat...

Ha valaki pedofil dolgokat rajzol, mondjuk egy képet amin egy 4 éves gyereket erőszakol egy felnőtt. Ez sért bármilyen törvényt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sem pedofil, sem perverz. Csak az önkényuralmi jelképekről jutott eszembe, hogy végülis tiltott és kész, nem lehet és kész.

Ha valaki fest egy ilyen képet, akkor az csak simán visszatetsző, vagy büntethető is valamiért?

2010. jan. 26. 20:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Magyarországon nem, Angliában, úgy tudom, igen.
2010. jan. 26. 20:25
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
önkényuralmi jelkép mindenhol tilos és mégis mindenhol van.naiv ember hiszi hogy nincs én már csak tudom:)
2010. jan. 26. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ,ha gazdag vagy,akkor művészet,ha szegény bűncselekmény.Ez a demokrácia.
2010. jan. 26. 20:31
 4/16 anonim ***** válasza:
46%
Ha azonnal összetépi a képet, és leköpi magát, akkor semmi baja sem lesz
2010. jan. 26. 20:52
 5/16 A kérdező kommentje:
Szuper... de most komolyan :D Értem én a leköpést, meg sok mindent, de alapvetően ez sért törvényt (mittomén közerkölcsöt, kiskorúak védelme, köz"miafaxom" izgatás) vagy nem?
2010. jan. 26. 21:10
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem sért semmilyen törvényt. Ez csak rajz. Hallottál már hentairól?...:)
2010. jan. 26. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:
37%
ahhoz, hogy börtönbe kerülj, nem kell pedofil rajz se. Elég, ha vkinek az útjában vagy.
2010. jan. 26. 21:16
 8/16 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjuk már a politikát...

Szóval nem... érdekes. Csak mert erről vitatkoztam ma valakivel, hogy ha mondjuk valaki ilyesmit nézeget, akkor az szerinte ösztönözheti az egyént arra, hogy egy igazi gyereket is megerőszakoljon... Én meg mondtam, hogy szerintem nem... Azért mert valaki mittomén gerjed a spankingelős videora, még nem biztos, hogy szeretné megveretni magát, vagy mást...

2010. jan. 26. 21:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Én cicát vagy kutyát festenék, esetleg zsiráfot vagy elefántot.
2010. jan. 26. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:
rajzolni nem tilos. viszont ha élő modelről csinálod, vagy a művet gyerekeknek mutogatod, az már bűncselekmény.
2010. jan. 26. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!