Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki pedofil dolgokat...

Ha valaki pedofil dolgokat rajzol, mondjuk egy képet amin egy 4 éves gyereket erőszakol egy felnőtt. Ez sért bármilyen törvényt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sem pedofil, sem perverz. Csak az önkényuralmi jelképekről jutott eszembe, hogy végülis tiltott és kész, nem lehet és kész.

Ha valaki fest egy ilyen képet, akkor az csak simán visszatetsző, vagy büntethető is valamiért?

2010. jan. 26. 20:22
1 2
 11/16 Salx Narval ***** válasza:
67%
Szerintem nem büntetnék meg érte az illetőt, ha nem nyilvánosság előtt mutogatná, vagy rajzolná.Ha igen, szerintem közerkölcssértő és mint ilyen, büntethető is.Ha csak magának rajzolgatja, vagy ilyeneket nézeget, akkor is van már egy kis gáz, a buksiban szerintem.Én simán lezárnám, ha rajtam múlna, és ki is heréltetném.
2010. jan. 27. 09:28
 12/16 anonim ***** válasza:
eleve ki tudja meg, hogy te mit rajzolsz, ha nem mutogatod? de ha mutogatod is, az csak fikció, ami lerajzolsz és nem valóban megtörtént eseményt vagy szereplőket ábrázol... én is rajzolok hentait, ahol fiatal, nőies lánykák vannak leláncolva és szörnyek erőszakolják őket, mégse szólt még meg érte soha senki (csak a párom, mert azt hiszi, hogy azért rajzolok ilyesmit, mert leszbikus hajlamaim vannak)
2010. jan. 27. 10:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2010. jan. 27. 14:45
 14/16 anonim ***** válasza:
27%
törveny ide vagy oda eltörnem a kezet es kinoznam az ilyet amig meg nem döglik szep lassan!!!!Aki ilyeneket rajzol az mar fantazial rola szoval rohadjon el!!!!
2010. jan. 27. 19:33
 15/16 anonim ***** válasza:
...hát szerintem ha most mindenki meghalna akinek szerinted megkéne, akkor elég kevesen maradnátok.
2011. szept. 18. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

ennek olyan sok látogatója van hogy sok lenne a halott vagy nem lenne elég hely a börtönökben (a cím csak "reklám" nem illegal).

2011. szept. 18. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!