Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket megijeszt vagy zavar, ha a barátnőtök művész és rettenetesen morbid dolgokat rajzol és fest?
Figyelt kérdés
Kínzásokat, feldarabolásokat, eltaposott, felszúrt állatokat, széttépett állatokat, kannibálokat evés közben, ilyenek.2013. szept. 8. 12:19
1/7 anonim válasza:
Engem nem zavarna, sőt, elkezdenék érdeklődni iránta.
Meg én is rajzolgatok és nekem is volt már olyan rajzom ami volt akinek erős volt már.
2/7 anonim válasza:
Ha ezen kívül nem viselkedik úgy, mint egy pszichopata akkor nem zavar.
4/7 anonim válasza:
Ha profin csinálja akkor rendben van.
5/7 anonim válasza:
Kicsit biztos,hogy elgondolkodtatna.
6/7 anonim válasza:
Én tudok ilyet, bár nem ismerem személyesen a lányt.
[link] <= róla van szó.
Vannak morbid képei, azt meg kell hagyni, de látható, hogy egy toleráns, aranyos, tisztelettudó, okos lány.
Szerintem addig nincs baj vele, amíg a művész el tudja választani a képzeletet a valóságtól, és a valóságban nem viselkedik úgy, mint a papíron.
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy el tudnám fogadni, de tuti baj van az agyával.
Dexter sem véletlenül választotta a véranalizáló melót, mint kiderült. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!