Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eléggé morbid dologgal fordulo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé morbid dologgal fordulok hozzátok de ne itéljetek el és ne nevessetek ki kérlek?

Figyelt kérdés
Senkinek sem mertem ezt elmondani még és tudom hogy ezen sokan fogtok nevetni de jó lenne ha kaphatnék néhány jó választ,boldog párkapcsolatban élek a párommal kölcsönösen oda-vissza szeretjük imádjuk egymást a szexuális életünk is rendben nagyon jó vele a szex de itt a hiba azt meg kell hogy jegyezzem hogy sajnos eléggé suicid hajlamú vagyok na de a lényeg pár hónapja észrevettem ha csikló-orgazmus által megyek el akkor általában rámjött a sirógörcs de mostanában meg ha igy megyek el akkor megakarok halni ez az érzés van bennem és páromnak nem merem elmondani de annyira gáz :((( pedig nagyon jó vele a szex és mással nincsen gond csak evvel....miért van ez? ennyire lelkileg a padlón lennék? miért van ez?? ne nevessetek ki ha megkérhetlek titeket :( köszi a válaszotokat előre :)

2013. jún. 28. 21:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Fordulj szakemberhez.
2013. jún. 28. 21:51
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fordulj ezzek szakemberhez.

Ez régen nem így volt?

Mert akkor az sem biztos,hogy lelki.

2013. jún. 28. 21:51
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Van valami ilyen betegség pszichiátriában, amikor más reakciót vált ki egy szituáció. Sírnod kéne, helyette nem bírod abbahagyni a röhögést. Jól kéne érezd magad, helyette inkább bőgnél. Szerintem keress fel egy pszichiátert.
2013. jún. 28. 21:54
 4/25 anonim ***** válasza:
Nekem akkor jött elő ilyen "meg akarok halni, nincs értelme az életemnek" érzés amikor a barátom a mellbimbómmal játszadozott.
2013. jún. 28. 22:01
 5/25 A kérdező kommentje:
nem gondoltam volna hogy ilyen normális válaszokat kapok! de köszönöm. Én voltam már szakembernél de ezt sose emlitettem neki azt hittem ez normális de már eléggé zavar hogy ez az érzés tör rám...pedig imádom a páromat és odafigyel rám,gyengéd velem de...lehet hogy szakemberhez kellenne mennem
2013. jún. 28. 22:02
 6/25 A kérdező kommentje:
Pfholi: nem volt régen ilyen bár gyermekkorom óta küzdök lelki bajokkal ez most pár hónapja van
2013. jún. 28. 22:03
 7/25 A kérdező kommentje:

22:01 és neked ez elmúlt???

Az számit hogy nekem megállapitották hogy Bordenline személyiségzavarban szenvedek?

2013. jún. 28. 22:04
 8/25 anonim ***** válasza:
Hülye kamus :D
2013. jún. 28. 22:16
 9/25 anonim ***** válasza:
22:01-es vagyok. Nem múlt el és ha magamnak simogatom akkor is előjön. Fogalmam sincs mitől lehet.
2013. jún. 28. 22:33
 10/25 A kérdező kommentje:
22:16 Nem tudom hogy igy ismeretlenül mi jó származna nekem abból ha kamuznék...bár szerintem te csak örülj neki hogy neked nem volt ilyen DE ameddig két szót se váltottál velem addig ne állits ki rólam képet oké? Hülye meg szerintem te vagy mert te vagy az a tudatlan aki szerint ez kamu na de m1...nem akarok itt veszekedni ha már látom hogy fogyatékkal élő vagy! és fogyatékkal élni nem lehet könnyű :)))
2013. jún. 28. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!