Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iwiwes kérdés, ne nevessetek ki léci?
Figyelt kérdés
Két hete nem írt, nem találkoztunk. Röviden annyi, hogy barátnője van és megbeszéltük,h nem lehet semmi köztünk, ad egy esélyt a szar kapcsolatának. Csakhogy az elmúlt 2 hónapban szinte minden nap írtunk egymásnak többször is, párszor már megfogadtuk, hogy nem írunk, de sosem tudta betartani. Most viszont 2 hete tényleg nem ír. Azt is mondta, hogy iwiwr se megy fel,m csak rossz neki. De egy hét után felment és azóta is 2 naponta kb bejelentkezik. Tudom ez nem feltétlenül jelent semmi, de ajon miért teszi? Hogy legalább aképeimet nézegesse? Vagy már nem is foglalkozik velem? Amúgy kb 150 ismerőse van és semmi nem történik neki soha iwiwn.2010. márc. 2. 17:24
1/17 anonim válasza:
hát végül te sem unatkozhatsz hogy állandóan azt vizslatod hogy válaszolt-e....
3/17 A kérdező kommentje:
nem írtam neki én sem, nincs mire válaszolnia. és csak amikor én bejelentkezem megnézem ő is felment e. ennyi.
2010. márc. 2. 17:30
4/17 anonim válasza:
azért nem ír mert azt szeretné ha a kapcsolata működne, és ebbe te nem férsz bele. Keress egy szabad pasit!
5/17 anonim válasza:
Azt mondta, nem fog írni. És láss csodát, betartotta. Ennyi.
6/17 anonim válasza:
A kapcsolata működik,és boldog Nélküled is.Tartsd ezt tiszteletben,és ne a múlton rágódj.Az,hogy írtatok egymásnak,még nem sok mindent jelent.Ettől még szerethet mást.
7/17 A kérdező kommentje:
ja nemcsak írtunk...történt más is az elmúlt két hónap alatt...és tudom, nem fogok neki írni, nem akarok még jobban belemászni a kapcsolatzkba. de tudom,h nem boldog és már nem szereti a lányt.
és a kérdés nem is ez, hanem h az iwiwet vajon miért nézegeti? ez inkább csak a megtépázott egom megnyugtatása miatt kérdés. azt is mondta le fog törölni az ismerősei közül,h mégcsak ne is legyen kisértés, de nem tette.
2010. márc. 2. 17:51
8/17 anonim válasza:
lehet azért nézegeti mert ő is annyira unatkozik mint minden más fiatal
9/17 anonim válasza:
Ezer oka lehet rá.Tudod,ha annyira sz@r lenne a kapcsolata,és TE kellenél neki,akkor most Veled járna.Én a helyedben nem venném be az ócska dumáját.Az iwiwre meg mindenki felnéz szinte naponta,de nem azért,hogy állandóan másokat nézegessen.
10/17 anonim válasza:
Hány éves a srác és mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!