Lehet hogy hülye kérdés? De ne nevessetek ki kérlek! 5 éve próbálkozunk
Tegnapra nem vártam, nem is jött, HCG még negatív, hőm fent.
Az előbb akkorát tüsszentettem hogy az alsó hasrészembe mintha kést szúrtak volna, úgy elkezdett szúrni kb 15 másodpercre.
Ha esetleg babás lennék, ez nem árthat ilyen korai szakaszban, ugye??
Mivel a HCG-m még negatív, az is érdekelne hogy esetleg ez a tüsszentéskor lévő nagy alhasi fájdalom utalhat babára?
(5 éve próbálkozunk, mindkettőnkkel minden rendben van..Nagyon szeretnénk már babát..Bocsánat ha hülyének tűnhet a kérdésem..)
Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat és a megnyugtatást!
Biztos hogy nincs pém, tegnapra nem vártam, 35 napos a ciklusom. A hőm 37,2.
Csak a tüsszentés után nyílalt bele de nagyon, meg azóta is "érzem az alhasam"..
Remélem hogy babáról van szó :) Akkor kicsit megnyugodtam hogy a tüsszentés nem árthat :)
Nálam is beleszúr a méhembe tüsszentéskor vagy hirtelen mozdulatoknál! Szerintem, itt baba lesz! Már 2 babám volt, az egyiket sajnos elvesztettük, de vele is ez volt az első tünet! A mostanival szintúgy! Már összegörnyedve-lehajolva hapcizom...
Drukkolok nagyon, majd írd meg, mi lett!
9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!