Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tudom, hogy hülye kérdés, de...

Tudom, hogy hülye kérdés, de ne nevessetek ki, kérlek. Az a problémám, hogy nem tudok piszoárba vizelni, és úgy sem megy, hogy más hallja. (? )

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon hülyeség, de nem tudok mit tenni. Piszoárba egyszerűen nem megy, akkor se, ha mondjuk bemegyek egy olyan WC-be, ahol vannak páran, és beszélgetnek, akkor se, ha hallják, mert közel vannak, és akkor se megy, ha várnak rám. Mit tegyek, hogy ezt leküzdjem? Néha elég kellemetlen.

17/f

2010. máj. 16. 16:08
1 2
 1/14 anonim válasza:
2%
Vágd le a f.szod!
2010. máj. 16. 16:19
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Lazulj el, vagy pedig ha nem megy, akkor lehet egy urológust kellene meglátogatni(javítsanak ki, ha nem jól mondom)
2010. máj. 16. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell ehhez urológus,nem a nemiszerveddel van a gond,hanem túl szemérmes vagy.Még tanfolyamra jártam és ott az egyik osztálytérsam 12 éves fiának voltak hasonló gondjai,ő csak a rendes wc-ben tud pisilni,mert zavarná,ha mások is látnák.Próbálkoz a rendes Wc-vel az talán bejön.

Vagy azzal is gond van?

Ha igen akkor ez inkább lelki természetű dolog.

2010. máj. 16. 16:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Urológus hülyeség,de vannak emberek akik mások jelenlétében nem tudnak pisilni,szerintem is erre ott a sima Wc,ott senki nem lát.És koncentrálnod kellene és kizárni a zavaró dolgokat.ez tényelg nem urológia probléma.Mióta van ez,volt valami negatív élményed amit a pisiléssel és a mások mozsdóban tartözkodásával esetleg összetudsz kötni?-ezen probálj meg gondolkodni.
2010. máj. 16. 17:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi, hát a sima WC-t használom, amúgy ha nagy a területe az egésznek, és sokan vannak, akkor nem zavar. És igen, volt ilyen "élményem"...
2010. máj. 16. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Tartsd vissza jó sokáig, aztán úgy menj. Ki fog jönni.
2010. máj. 16. 21:43
 7/14 anonim ***** válasza:

Te nem lehet hogy a kishelység zavar és kasztrofóbiás vagy,csak nem tudsz róla?

Egyébként nem egyedi probléma de el kell terelned a gondolataidat más fele.

2010. máj. 18. 18:49
 8/14 anonim ***** válasza:

Gondolom a negatív élmény kiskorból van,remélem nem perverz emberrel kapcsolatos,v. nem kicikizéssel mert régebben nagyobbak csináltak olyat kicsikkel hogy látták hogy pisil és kinevették mert picike volt nekik.

A negatív élménytől kellene megszabadulnod.Mi volt az?

2010. máj. 18. 18:51
 9/14 anonim ***** válasza:
A gátlást okozó élményt kell legyőznőd!
2010. máj. 18. 19:10
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem szoktam piszoárba pisilni, hanem a sima wcbe, mert mindig megtörlöm, h ne maradjon kis csepp utána xD nincs semmi baj azzal, ha nem piszoározol. egyébként én sem szeretek. nem szeretem ha mások látnak pisilés közben. ez nekem olyan magánügy. tudom ez is hülyeség, de én így érzem...nemtok mit tenni. :D
2010. máj. 20. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!