Tudom, hogy hülye kérdés, de ne nevessetek ki, kérlek. Az a problémám, hogy nem tudok piszoárba vizelni, és úgy sem megy, hogy más hallja. (? )
Tudom, hogy nagyon hülyeség, de nem tudok mit tenni. Piszoárba egyszerűen nem megy, akkor se, ha mondjuk bemegyek egy olyan WC-be, ahol vannak páran, és beszélgetnek, akkor se, ha hallják, mert közel vannak, és akkor se megy, ha várnak rám. Mit tegyek, hogy ezt leküzdjem? Néha elég kellemetlen.
17/f
Dehogy kell ehhez urológus,nem a nemiszerveddel van a gond,hanem túl szemérmes vagy.Még tanfolyamra jártam és ott az egyik osztálytérsam 12 éves fiának voltak hasonló gondjai,ő csak a rendes wc-ben tud pisilni,mert zavarná,ha mások is látnák.Próbálkoz a rendes Wc-vel az talán bejön.
Vagy azzal is gond van?
Ha igen akkor ez inkább lelki természetű dolog.
Te nem lehet hogy a kishelység zavar és kasztrofóbiás vagy,csak nem tudsz róla?
Egyébként nem egyedi probléma de el kell terelned a gondolataidat más fele.
Gondolom a negatív élmény kiskorból van,remélem nem perverz emberrel kapcsolatos,v. nem kicikizéssel mert régebben nagyobbak csináltak olyat kicsikkel hogy látták hogy pisil és kinevették mert picike volt nekik.
A negatív élménytől kellene megszabadulnod.Mi volt az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!