Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iwiwes kérdés, ne nevessetek ki léci?
persze, én ezeket mind tudom:)
egy gyáva pö cs, aki nem meri a biztosat a bizonytalanért felrúgni.
Akkor jó,csak szerintem ne hidd azt,hogy kizárólag miattad jár fel iwiwre.Ez csak egy illúzió.Ha kíváncsi lenne Rád,akkor nem csak neten keresztül lenne kíváncsi,hanem élőben is.
Írtad,hogy gyáva p-cs.Neked nem ilyenre lenne szükséged,hanem egy Férfira.Így,nagy betűvel.Egy Férfira,akinek Te kellesz.Még ha Téged nézegetne is,akkor is ugyanaz a gyáva sz@r maradna.
"egy gyáva pö cs, aki nem meri a biztosat a bizonytalanért felrúgni"
- Ja, de eddig hogy odavoltál ezért a gyáva p*csért... :)
ezután is odavagyok érte:)
attól,hogy töketlen, még tetszhet...
csak szét tudom választani az agyamat meg a szívemet....igen, oda vagyok érte, mert vonz, de az eszemmel meg tudom, hogy 1, bnője van és tiszteletben kell ezt tartanom 2, töketlen férfi, és ahogy az utolsó előtti válaszoló írta, nekem FÉRFI kell, ezért nem is fogok a bnős töketlenem után futni, hanem várok arra, aki elég határozott lesz és én kellek majd neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!