Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé morbid dologgal fordulok hozzátok de ne itéljetek el és ne nevessetek ki kérlek?
Figyelt kérdés
Senkinek sem mertem ezt elmondani még és tudom hogy ezen sokan fogtok nevetni de jó lenne ha kaphatnék néhány jó választ,boldog párkapcsolatban élek a párommal kölcsönösen oda-vissza szeretjük imádjuk egymást a szexuális életünk is rendben nagyon jó vele a szex de itt a hiba azt meg kell hogy jegyezzem hogy sajnos eléggé suicid hajlamú vagyok na de a lényeg pár hónapja észrevettem ha csikló-orgazmus által megyek el akkor általában rámjött a sirógörcs de mostanában meg ha igy megyek el akkor megakarok halni ez az érzés van bennem és páromnak nem merem elmondani de annyira gáz :((( pedig nagyon jó vele a szex és mással nincsen gond csak evvel....miért van ez? ennyire lelkileg a padlón lennék? miért van ez?? ne nevessetek ki ha megkérhetlek titeket :( köszi a válaszotokat előre :)2013. jún. 28. 21:49
21/25 A kérdező kommentje:
14:59: Ahogy olvastam a hozzászólásodat igazad lehet,igy utlóag gondolkodva biztos az azoka hogy mentálisan beteg vagyok.
Kellenne szednem a gyógyszert és szedtem is csak valamiért a szervezetm nem tudja megszokni,2,5 hónapon keresztül szedtem de mindig ugyan az volt a vége,2-3 napokat aludtam folyamatosan,csak wc és inni keltem fel vagy keltettek fel a másik meg hogy nagyon le voltam lassulva és folyamatosan fáradt voltam igy semmit sem tudtam megcsinálni,gondolom te se szednéd igy
2013. júl. 3. 12:50
22/25 A kérdező kommentje:
18:22 Én nem tudom milyen energia szabadul fel de szerencse bűntudatom nem szokott lenni
2013. júl. 3. 12:51
23/25 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból, alkoholra, csokira mit reagálsz?
24/25 A kérdező kommentje:
Csokit az imádom rengeteget tudok belőle enni csak a páom tudja milyen vagyok ezért mindig rámszól hogy mértékkel.
alkoholt egyátalán nem iszom
2013. júl. 4. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!