Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te barátkoznál a párod exével, ha tudod hogy a kapcsolatuk nagyon bensőséges volt? Összejárnátok vele néha (természetesen kizárólag barátilag! )? Vagy Ti is kicsit "morbid"-nak látjátok ezt, ahogy én?
"Te barátkoznál a párod exével"
"természetesen kizárólag barátilag!"
Meleg vagy?!
Akkor hogy lehet összejárni mint fiú-fiú, vagy lány-lány "kizárólag barátilag"? Lehet másképp is, vagy mi?
Nem értem a kérdést... Magyarosíts légyszíves!
A férjem is baráti viszonyban van az exével. Azzal barátkozik, akivel akar.
Én nyitott lennék, hogy megismerjem az exét, de az ex nem jelezte erre az igényét, amit megértek.
A férjem többször találkozott az én exemmel, ismeri, tolerálja, de baráti kapcsolat nem alakult ki. Mondjuk a találkozások száma se túl nagy, általában 1-2 koncertre korlátozódik, ill. voltunk náluk együtt és ő is volt nálunk a párjával.
Mindkét ex kapcsolatban él.
Szóval szerintem nem gáz, de tapasztalatom szerint nincs rá igény, hogy annyira barátkozzunk.
A férjem is baráti viszonyban van az exével. Azzal barátkozik, akivel akar.
Én nyitott lennék, hogy megismerjem az exét, de az ex nem jelezte erre az igényét, amit megértek.
A férjem többször találkozott az én exemmel, ismeri, tolerálja, de baráti kapcsolat nem alakult ki. Mondjuk a találkozások száma se túl nagy, általában 1-2 koncertre korlátozódik, ill. voltunk náluk együtt és ő is volt nálunk a párjával.
Mindkét ex kapcsolatban él.
Szóval szerintem nem gáz, de tapasztalatom szerint nincs rá igény, hogy annyira barátkozzunk.
Neked szólt a komment. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!