Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eléggé morbid dologgal fordulo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé morbid dologgal fordulok hozzátok de ne itéljetek el és ne nevessetek ki kérlek?

Figyelt kérdés
Senkinek sem mertem ezt elmondani még és tudom hogy ezen sokan fogtok nevetni de jó lenne ha kaphatnék néhány jó választ,boldog párkapcsolatban élek a párommal kölcsönösen oda-vissza szeretjük imádjuk egymást a szexuális életünk is rendben nagyon jó vele a szex de itt a hiba azt meg kell hogy jegyezzem hogy sajnos eléggé suicid hajlamú vagyok na de a lényeg pár hónapja észrevettem ha csikló-orgazmus által megyek el akkor általában rámjött a sirógörcs de mostanában meg ha igy megyek el akkor megakarok halni ez az érzés van bennem és páromnak nem merem elmondani de annyira gáz :((( pedig nagyon jó vele a szex és mással nincsen gond csak evvel....miért van ez? ennyire lelkileg a padlón lennék? miért van ez?? ne nevessetek ki ha megkérhetlek titeket :( köszi a válaszotokat előre :)

2013. jún. 28. 21:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
22:01 és nem fordultál esetleg szakemberhez? nem is gondoltál rá?
2013. jún. 28. 22:39
 12/25 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj, szex szerelemben kérdezel első fogyatékos pont nálad, egy komoly kérdést egyáltalán a gyakorin kérdezel...ez legyen csak egy ziccer. Majd megemlíted hogy borderline vagy ami remek discoveryis kifejezés, de nonszen mivel egy személyiség zavaros pontosan tudja mik a tünetei,és a diagnózist a tünetek alapján állítják fel,aki borderline általában pszichopata neurózisos, tehát párkapcsolatra empátiára és megannyi alapvető emberi érzelemre képtelen. Így 2:1 a javadra a fogyatékos kupán. De feltételezzük hogy nem vagy kamus, és akkor azt mondom ne haragudj.De akkor sem értem a szex szerelmet, és a gyakorit, a pszichopatológia nem játék.
2013. jún. 28. 23:08
 13/25 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó válaszoló! Amint a kérdésbe beleirtam nem merek evvel a problémával senkihez fordulni akkor lehet a szövegértéseddel van a gond!!de nem magyarázkodom bár még most sem adtál arra választ hogy nekem mi jó származna abból ha kamuznék ismeretlenül??? na de m1! és tisztában vagyok a betegségemmel de ezt az egészet nem tudom hova tenni!
2013. jún. 28. 23:16
 14/25 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Wikiről van

"A BPD főként a hangulat szélsőséges ingadozásával, önkárosító tünetekkel és kínzó érzelmi állapotokkal járó tünetegyüttes, valamint a személyközi kapcsolatok, és az énkép/én-identitás instabilitásával jellemezhető súlyos személyiségzavar, mely főként a neurózisokra, és a szociális fóbiára leggyakrabban a depresszióra, a mániás depresszióra, időnként pszichózisra, valamint RITKÁN, KISEBB MÉRTÉKBEN a pszichopátiára emlékeztető (bár mindezeknél ENYHÉBB FORMÁBAN MEGJELENŐ) tünetek szélsőséges módon változékony megjelenéséből áll, mely állapotok normál állapotokkal váltakozhatnak.

Becslések szerint az átlagnépesség 2-3%-át [1] teszi ki így a személyiségzavar típusok között a leggyakoribb személyiségzavar."

Nem tudok sok okosat mondani kérdező, én is csak azt tudom javasolni, hogy fordulj szakemberhez. De írtad, hogy már jártál ott, gondolom ezt a betegségedet is úgy diagnosztizálták, talán így könnyebb elmondani ezt is.

2013. jún. 28. 23:26
 15/25 A kérdező kommentje:
"borderline általában pszichopata neurózisos, tehát párkapcsolatra empátiára és megannyi alapvető emberi érzelemre képtelen" hejhóóó ugyanolyan ember vagyok mint te és aki ezt mondta neked akkor igen tudatlan....a bordenline beteg olyan érzelmeket megél amit egy "normális" ember nem!! és kezdjük avval hogy a Bordenline nem betegség hanem állapot!!! mielött azt hinnéd a kisujjamból szoptam ki akkor elmondanám neked hogy nekem ezt az Orvosom mondta! De látom te is abba a csoportba tartozol aki lenézni az ilyen embert és igy ismeretlenül megállapitja hogy "hülye kamus" De mivel Google a barátod olvass utána!!! na de nem akarom magam felesleges idegesiteni magam olyan embereken mint TE!!!
2013. jún. 28. 23:29
 16/25 A kérdező kommentje:

23:26 [link]

Ezt az oldalt az orvosom ajánlotta hogy olvassam el,a Wikin sok hülyeséget irnak! Ezt se én mondtam! Persze a mostani orvosom állapitotta meg de erről akkor sem könnyű beszélni :(

2013. jún. 28. 23:33
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
nos mivel te magad irtad a kérdésedre,hogy morbid... én most mégis egy olyan dolgot tanácsolnék ami szintén gondolható kicsit morbidnak és kevésbé erkölcsösnek és valószínű,hogy nem is fogod kipróbálni mint lehetséges orvosság a bajodra. feküdj le valaki mással.próbáld ki milyen egy másik pasival. nem azt mondom,hogy akárkivel de egy másikkal. mert más ember más érzést vált majd ki belőled.
2013. jún. 28. 23:53
 18/25 A kérdező kommentje:
speedway: húú hát elég merész gondolat,abban igazad van hogy más pasi már érzés de mégsem a párommal lennék és ahogy ismerem magam biztos nagyon rossz lenne nekem...mondjuk még gondolatban sem fordult meg a fejemben hogy mással feküdjek le...de most elgondolkodtadtál
2013. jún. 29. 00:25
 19/25 anonim ***** válasza:

Ez mekkora baromság hogy feküdjön le mással, nem a partnerben van a hiba hanem a kérdezőben.

Látatlanba megmondom hogy előbb utóbb másik pasival is ugyanígy fog érezni, pláne ha kötődik hozzá.

Ha Dr. House lennék azt mondanám hogy orgazmuskor nálad nem a jó vegyületek szabadulnak fel, vagy nem abban az arányban, vagy más hatást fejtenek ki harmadik ok miatt.

Ez a harmadik ok lehet az egész problémának a gyökere, amiből eredhet ez az egész Borderline.

Úgy tudom erre van gyógyszer, szeded?

Ha nem, ott a hiba.

2013. júl. 2. 14:59
 20/25 anonim ***** válasza:
Ez is a kínaiakat igazolja. orgazmuskor csí energia szabadul fel... bűntudatod nem szokott lenni utána?
2013. júl. 2. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!