16 éves a fiam, szeret rajzolni és érdeklik a fantasys dolgok, viszont viszonylag kicsi kora óta (9-10 éves) harci, véres, háborús jeleneteket rajzol. Emberek tömegesen ölik egymást. Mi miatt lehet ez nála?
Mert ezt szereti rajzolni. Lehet, hogy ebben lát kihívást.
Nekem is egyik ismerősöm folyamatosan ilyeneket rajzolt és ma is érdeklik a háborús dokumentumfilmek, mindig nézi és ENNYI.
2014. jan. 11. 11:52
3/13 anonim válasza:
szereti a történelmet?
egyébként ne aggodj láttam már kecskefejű ember rajzokat füzetbe teljesen normális gyereknél ha ennyire szeret rajzolni küld rajz suliba
2014. jan. 11. 11:55
4/13 anonim válasza:
Azért az igaz, hogy a nagy fantasy rajongók közt aránylag sok az, aki ezt menekülésnek használja, plusz fantasy témakörben mást is lehetne (legalább néha) rajzolni. De kérdező, ha a fiad 16 éves, akkor gyakorlatilag semmit sem tehetsz, mert egyrészt nem biztos, hogy egyáltalán van bármi baja, másrészt ez már az ő élete. Ha otthon megkapja az elismerést, a bizalmat, és nem félted túl, akkor részedről mindent megtettél.
2014. jan. 11. 12:17
5/13 anonim válasza:
Formabontó megoldást fogok javasolni: kérdezd meg tőle :-)
2014. jan. 11. 14:32
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor ez normális? Mondjuk mindig szerette a történelmet, gyakran rajzol olyanokat hogy mitológiai lények harcolnak egymással. Minotauruszok, kentaurok, stb.
2014. jan. 11. 14:50
7/13 anonim válasza:
A gyermek rajzok sok mindent elárulnak! Fogalmam sincs, hogy mit, de neten vannak ilyen témájú dolgok, amúgy pszichológus tudja megmondani.
2014. jan. 11. 16:08
8/13 anonim válasza:
Belső feszültségek,harcok és félelmek projekciója.
2014. jan. 11. 17:53
9/13 anonim válasza:
én 14 vagyok
fél éve a kedvenc saját rajzom egy kifolyt szemű kisgyereket ábrázolt aki egy kezet szopogatott vörös háttér előtt
a fiad tök normális
2014. jan. 12. 03:30
10/13 anonim válasza:
Szerintem ez 16 évesnek fiúknál normális, amennyiben a fantasy-t el tudja különíteni a valóságtól.
Ha 3-4 évesen ezeket rajzolná, akkor lehetne gondra következni, de itt szerintem csak annyi áll fent, hogy baromi sok fantasyt meg háborús filmet néz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!