Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért rajzol ilyen dolgokat a...

Miért rajzol ilyen dolgokat a fiam?

Figyelt kérdés

16 éves a fiam, szeret rajzolni és érdeklik a fantasys dolgok, viszont viszonylag kicsi kora óta (9-10 éves) harci, véres, háborús jeleneteket rajzol. Emberek tömegesen ölik egymást. Mi miatt lehet ez nála?

Aggódó Anyuka

2014. jan. 11. 11:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert fiú esetleg?
2014. jan. 11. 11:44
 2/13 anonim ***** válasza:

Mert ezt szereti rajzolni. Lehet, hogy ebben lát kihívást.

Nekem is egyik ismerősöm folyamatosan ilyeneket rajzolt és ma is érdeklik a háborús dokumentumfilmek, mindig nézi és ENNYI.

2014. jan. 11. 11:52
 3/13 anonim válasza:

szereti a történelmet?

egyébként ne aggodj láttam már kecskefejű ember rajzokat füzetbe teljesen normális gyereknél ha ennyire szeret rajzolni küld rajz suliba

2014. jan. 11. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
Azért az igaz, hogy a nagy fantasy rajongók közt aránylag sok az, aki ezt menekülésnek használja, plusz fantasy témakörben mást is lehetne (legalább néha) rajzolni. De kérdező, ha a fiad 16 éves, akkor gyakorlatilag semmit sem tehetsz, mert egyrészt nem biztos, hogy egyáltalán van bármi baja, másrészt ez már az ő élete. Ha otthon megkapja az elismerést, a bizalmat, és nem félted túl, akkor részedről mindent megtettél.
2014. jan. 11. 12:17
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Formabontó megoldást fogok javasolni: kérdezd meg tőle :-)
2014. jan. 11. 14:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor ez normális? Mondjuk mindig szerette a történelmet, gyakran rajzol olyanokat hogy mitológiai lények harcolnak egymással. Minotauruszok, kentaurok, stb.
2014. jan. 11. 14:50
 7/13 anonim ***** válasza:
A gyermek rajzok sok mindent elárulnak! Fogalmam sincs, hogy mit, de neten vannak ilyen témájú dolgok, amúgy pszichológus tudja megmondani.
2014. jan. 11. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Belső feszültségek,harcok és félelmek projekciója.
2014. jan. 11. 17:53
 9/13 anonim válasza:
33%

én 14 vagyok

fél éve a kedvenc saját rajzom egy kifolyt szemű kisgyereket ábrázolt aki egy kezet szopogatott vörös háttér előtt

a fiad tök normális

2014. jan. 12. 03:30
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez 16 évesnek fiúknál normális, amennyiben a fantasy-t el tudja különíteni a valóságtól.

Ha 3-4 évesen ezeket rajzolná, akkor lehetne gondra következni, de itt szerintem csak annyi áll fent, hogy baromi sok fantasyt meg háborús filmet néz.

18/L

2014. jan. 12. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!