Nagyon félek a sötétben. Mit tegyek?
Már kiskoromban is nagyon féltem, mindig nyitott lámpánál aludtam. 1 éve végre eljutottam odáig, hogy most már eltudok aludni TV mellett. De az utóbbi időben egyre rosszabb lett, a redőnyöket mindig lehúzom, megint teljes villanynál alszom, sőt már annál se tudok, ha el is alszom azt is csak úgy, ha fejemre húzom a takarót és a fal felé fordulok, alig alszok 4-5 órát és ezért egész nap fáradt vagyok. Wc-re is csak úgy tudok, hogy amerre megyek felkapcsolom a villanyt. De ha ki megyek sétálni éjjel a kutyámmal nem félek, tehát inkább zárt térben.
Szerintetek mit tudnék tenni, hogy ne féljek?
Előre is köszönöm a válaszokat:)
13/L
A mai napig félek, pánikolok, pedig már 21 éves vagyok. Rettenetesen szégyellem, párom már belátta, hogy nem megoldás, ha éjjel kikapcsolja a tévét, vagy esetleg lekapcsolja a kislámpát, azonnal felébredek.
Egyébként jó megoldás lehet a lávalámpa, mert nem nagy a fénye, mégis látsz mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!