Gyűlölök élni, de nem tudom megölni magamat, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amikor megszülettem anyám már alkoholista volt,elhagyott 3 évesen a nagyszüleim meg nagy kegyesen befogadtak...apám is velünk él,de olyan mintha itt se lenne,a nagyszüleimnek pedig sose leszek elég jó,és mindig csak a hibáimat keresik. minden nap az orrom alá is dörgölik. Nincsen 1 barátom se mert mindegyik vagy hátba szúr vagy csak kihasznál. Nem lenne értelme az életemnek,még tehetséges se vagyok semmiben,és ha jól megnézzük a saját anyám nem szeretett mert eldobott magától hát ki tudna szeretni engem ha ő nem?...De van egy fiú,ő a barátom,ő szeret,úgy érzem és tudom hogy fájna neki hogyha elmennék. Viszont gyűlölöm magamat egy selejt vagyok,de őt mindennél jobban szeretem. Régóta csak vagdosom magamat mert tudom,ha megteszem neki csak fájni fog,ez is fáj neki. Mit tudnék csinálni..?2013. júl. 18. 15:11
11/11 anonim válasza:
Èn is ugyan ìgy vagyok csak bukasal ket szer buktam at tudom erezni a fajdalmad, èn is vagdosom magam de nem halok meg elcsesztem az eletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!