Mi bajom van? Gyűlölök nappal mutatkozni bárhol, de főleg kimenni az utcára.
Figyelt kérdés
Nincs bennem semmilyen félelem egyébként, meg a nappalokat sem utálom, csak ha ilyenkor emberek között kell lennem.2011. jan. 6. 18:54
1/12 anonim válasza:
Amúgy nekem is van ezirányú problémám, azt hittem ez csak valami beteges dolog lehet, de ezek szerint más is szenved tőle. Talán a tömegiszony a megfelelő szó rá.
2/12 anonim válasza:
Vámpir vagy :D A tréfát félre téve mijen idős vagy? Nem hinném hoyg az komoly probléma lenne . Vannak olyan napok mikor én is igy érzek
3/12 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy éjszaka szeretszée emberek közé menni? Buliba, stb? Pl ha éjszaka kéne menni rokonokat látogatni a szüleiddel, az nem zavarna?
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, éjszaka teljesen más, pl. ha éjszaka buliba megyek jól érzem magam. Éjszaka sokkal jobban érzem magam. A nappalok valahogy olyan ridegek, olyan fájóak.
2011. jan. 6. 19:08
5/12 A kérdező kommentje:
20/l egyébként
2011. jan. 6. 19:09
6/12 anonim válasza:
Igen, én is így vagyok.
Úgy érzed kinéznek az emberek?Ez szerintem szociális fóbia.
20f
7/12 anonim válasza:
Biztos félsz, hogy jobban látszódnak a bőrhibák, világosabbnak hat a bőröd színe stb.
8/12 anonim válasza:
az is okozhatja, hogy a szikrázó napsütés nem illik a hangulatodhoz
vagy vámpír vagy xD
na jó, a viccet félretéve ez tényleg szociális fóbia.
Nemed, korod?
vannak barátaid?
9/12 anonim válasza:
Szociális vagy agorafobia. Jól ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!