Lehetséges, hogy egy ilyen abszurd és undorító dolog fényes nappal megtörténik az utcán vagy csak odahallucinálhattam?
Előre szólok, hogy undorító lesz és elnézést érte.
Pár hónapja történt meg a dolog a keleti pályaudvaron, egy barátommal álltam egy üveges lezárt ajtó előtt bent. Hátranéztem egy pillanatra és az ajtó másik oldalán az utcán egy hajléktalan fazon nekiállt hugyozni. Ez még semmi, láttam a farkát :S És azt, hogy a kezébe hugyozik, és a hajára keni :SSSSSS Pár perc múlva visszanéztem, már nem volt ott. A barátom nem vette észre, nem is akartam neki szólni, elég ha én láttam. Szóval bocsi, az undorító dolog miatt.
Voltak mostanában skizofréniára emlékeztető tüneteim, álomszerű érzés, furcsa, ijesztő gondolatok, majd eszembe jutott, hogy ezt a dolgot pár hónapja lehet, hogy csak hallucináltam.
Voltam pár pszichiátrián, de ezt az esetet nem mondtam el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!