3 napja este vettem be 2x1 seduxent mert ideges voltam. Azonban holnap szülinapi buliba megyek és piálnék is. Szabad vagy még 3 nappal utána gáz lehet belőle? Már nem szedem.
A Te korodban meg En is igy csillapitottam le magam, de aztan megtalaltam a gyogynovenyeket, mint nyugtatot.
Tehat ajanlom, Herbaria nyugtato-teakeverek vagy Hangulatjavito teakeverek.
Hidd el, hogy ez is megnyugtat es nincs mellekhatasa sem.
A seduxen egyebkent tul eros.
faterom tolta régen néha hogy seduxen plusz rekesz sör... nagyon brutális volt az eredmény, senkinek nem ajánlom.
Seduxen egyébként is csúnya függőséget okoz, úgyhogy én mindenképp azt tanácsolnám, hogy kerüld el amíg teheted. Előttem írták hogy működnek a gyógynövények is, szerintem is inkább azokat szedd, mint a Seduxent. Xanaxot is kerüld el meg általában a nyugtatókat, mert nem tesznek jót...
Ezt a gyogyszert csak az orvos irhatja fel!
Valerian nyugtatot viszont lehet recept nelkul is kapni, es Neked az is megfelelne, de tanuld meg uralni az erzelmeidet, az ingyen van es vegleges megoldast is jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!