Hogyan lehe könnyen és fájdalom nélkül megölni magam?
Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokat várok2013. máj. 22. 19:05
1/8 A kérdező kommentje:
helyesen lehet*
2013. máj. 22. 19:06
2/8 anonim válasza:
Szénmonoxidmérgezés leginkább.
De inkább ne.
3/8 anonim válasza:
Úgy hogy sehogy.
Én meg értelmes kérdéseket várok!
4/8 anonim válasza:
Én tudom,de nem mondom meg! Nagy marha az,aki ilyenen töri a fejét!
5/8 anonim válasza:
Na ne marházzuk le jó!!Miért akarod megölni magad?
Hátha tudunk neked segíteni és nem is olyan nagy a gond mint amilyennek tűnik.
6/8 anonim válasza:
Ok,nem marházok. OKOS GONDOLAT!
Nem biztos,h pátyolgatni kell a lelkét valakinek és attól jobb lesz. Gyakran az igazság fáj,de hatásosabb. Lásd Csernus dr. példáját!
7/8 anonim válasza:
Miért akarnál meghalni? A szüleid próbálnak rávenni, hogy tanulj, vagy hogy foglalkozz a jövőddel? Talán a meghalás helyett el kellene gondolkodnod rajta, hogy a te érdekeidet nézik. Az a baj a mai fiatalsággal, hogy azt hiszik, hogy csak jogaik vannak, kötelességek nincsenek. Mindent akarnak, csak tenni ne keljen érte. A meghalást halaszd a végére, nem kell azt elkapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!