Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyűlölök élni, mit tegyek?

Gyűlölök élni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Nincsenek barátaim, mindig egyedül vagyok. Egyedül járok vásárolgatni,nem úgy mint más lányok, akik a barátnőjükkel lógnak egész nap. Úgy érzem nincs senkim,pedig a szüleimmel lakom,de ők sem igazán törődnek velem. Nem kérdezik meg milyen volt a suli stb. Sokszor már kimozdulni sem akarok a szobából(általában mindig bezárkózom a szobámba- ahova mindig besötétítek-mert így érzem jól magam) Mielőtt mindenki azt hinné,hogy emo-s vagyok, el kell mondjam,hogy NEM! De egyszerűen csak utálom az életet,gyűlölök élni. Megszületnem se kellett volna. :( Mit tegyek? Annyira egyedül érzem magam ebben a világban..És olyan idegen minden és mindenki..:(
2012. máj. 12. 19:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
22%

Szia!

Ezt 80%-ban magadnak köszönheted,(szerintem).

"általában mindig bezárkózom a szobámba"

Akkor hogyan kérdezzék meg milyen a suli?

Osztálytársaiddal foglalkozz többet,de ha most ballagsz akkor hagyd, majd egyetem jön a buli.

2012. máj. 12. 19:12
 2/16 anonim ***** válasza:

Hát képzeld előző válaszoló nem biztos hogy az ő hibája

én sem zárkozóm be és nem sötítem be a szobámat,iskola után egyből hazajövök kedves vagyok mindenkikez aki szól hozzám,segítek mindenkin aki kér és egyesek még ezek után sem tudnak kedvesek lenni akkor már nem bennem van a hiba

2012. máj. 12. 19:27
 3/16 anonim ***** válasza:

Popper Pétertől nézz meg pár videót sok témában tartott előadást és nagyon jókat mondd

http://www.youtube.com/results?search_query=popper+p%C3%A9te..

2012. máj. 12. 20:00
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Második:

Akkor vagy a környezet a hibás vagy Te. :)

2012. máj. 12. 20:13
 5/16 A kérdező kommentje:
Persze,hogy bezárkózom,mikor senkinek sem vagyok fontos. Ha eltűnnék senki nem venné észre:(
2012. máj. 12. 20:14
 6/16 A kérdező kommentje:
Egy jelentéktelen kis senki vagyok
2012. máj. 12. 20:15
 7/16 anonim válasza:
Szeretnék veled beszélgetni..
2012. máj. 12. 20:38
 8/16 anonim ***** válasza:
ha van kedved beszélgetni írj privit. :)
2012. máj. 12. 20:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,igazán rendes tőletek
2012. máj. 12. 20:59
 10/16 anonim válasza:
Nekem is írhatsz, sajnos én is a te helyzetedben vagyok:S Szóval átérzem a helyzeted...
2012. máj. 12. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!