A szülés felerősítheti a rejtett mentális betegségeket?
A szülés, vagy esetleg az az utáni időszak. Vagy akár kihozhatja valakiből?
gondolok itt pl. borderline-ra, de akáár más betegségre is.
köszi
:) ez igy van.
De szules utan mondjuk 2 evvel mar nem baby blues, hanem valami maradando.
:) aferjem segitseget kertem, de amugy is a problemak nagy resze ujabban tole erednek.
Az agresszio miatt is gondolnam a borderline, korabban nem voltam ilyen ingerult es hulye
ha kíváncsi vagy a véleményemre így látatlanban, sokkal inkább a nehézségek feldolgozása lehet a háttérben, mint egy olyan súlyos személyiségzavar, mint a bordeline...
tudom mit beszélek, én is idegbeteg vagyok amióta gyerekeim vannak. Az elején még kevésbé tudtam a stresszt kezelni és téptem a hajamat.... de most már jobb:D
:) egyelore ittho vagyok meg vele.
Nem ismerek magamra. Amikor olvastam valaki irasat borderline-nal es gyereke volt, magamra ismertem. Oszinten szolva, megkonnyebbultem! Mert igy tudom, hogy van vagy lehet medoldas.
Gondolom emiatt :)
Neked mennyi idosek a gyerekek?
3 és 4,5.:)
az első 2 évet senkinek sem kívánom.
En is abban remenykedem imadkozok, hogy jobb legyen.
Ismersz valakit borderline-nal?
Ertem, koszi.
Azt hittem volt valaki, akivel ossze tudtad hasonlitani.
Vannak vilagvege gondolataim is am..ez alapbol nem normalis sztem, megijeszt engem is.
Te is utaltad magad, ahogy viselkedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!