Van itt olyan, aki eszi a haját?
Figyelt kérdés
Hogy tudnám felvenni a kapcsolatot ilyen emberekkel?2013. júl. 2. 15:48
2/11 anonim válasza:
Vicces de én komolyan szoktam rágni barátnőm haját :)
3/11 anonim válasza:
hát nincs a hütőbe kaja emberek? :D
amúgy viccet félretéve én is szoktam..vagyis enni nem, de "rágcsálni" meg bekapni igen:D
vagy a körmöm rágom vagy a hajammal szenvedek, pedig nem kellene, mert derékig ér lassan.
kérdező, miért szeretnél ilyen emberekkel beszélgetni?
4/11 A kérdező kommentje:
Mert keresem az olyan embereket, akik hasonló helyzetben vannak. Privát? :)
2013. júl. 3. 15:53
6/11 anonim válasza:
Bartos Cs. István üzeni neked hogy jó tanítvány vagy! :D
7/11 anonim válasza:
Hey......2005-ben volt egy hatalmas cikk az újságban,amikor is egy fiatal lány erős gyomorfájásra panaszkodva került a kórházba, éjjel.. és pár órán belül meghalt...a cikk címe:A HAJA VOLT A KAJA!
8/11 anonim válasza:
Én csak rácskállom de azt is nagyon ritkán. Megenni soha nem szoktam.
9/11 anonim válasza:
Beteg vagy, kérj segítséget!
Trichotillomania
10/11 anonim válasza:
En is neha racskalom, de szalankent, ha bemegy ki nem allhatom meg fullaszt is! En sajnos a bort ragom a kormeim mellett olyannyira, hogy gyakran verzik es nagyon csunya. Sokan kerdik, hogy mi van vele, de mar kiskorom ota csinalom es nem tudom leszokni! Olyan is volt, hogy begyulladt es leesett a kormom. De ez van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!