Nem tudom, hogy ez mentális betegség-e vagy valami más, de ez mi lehet?
Egyszer jó kedvem van,a másik pillanatban meg rossz kedvem.Van olyan mikor semmihez sincs kedvem,de olyan is amikor még étvágyam sincs.Pánikbeteg vagyok,de ez nem tudom mi lehet.Tegnap pl.:annyira jó kedvem volt és egy óra múlva sírtam.De nem tudom miért.Néha annyira rosszul érzem magamat,hogy az öngyilkosságon gondolkodom.De van mikor vagdosom magamat,mert valami rosszul alakult.És mostanában hamar felkapom a vizet még a legkisebb dolgokon is.
Ez mi lehet?14/L
Megjött már? Egyes lányoknál olyankor teljesen beáll a diliház..szóval.
De nálam is sokszor van ilyen,valószínűleg valami hatással van rád a napokban és minden bizonnyal érzékeny vagy.
Az időjárás is kiválthat ilyet.
A stressz is okozhatja vagy ha az iskolában piszkálnak vagy te bántottál meg mást..igazából ezt hívják hullámvölgynek köznyelvben.
Igen,de már 3 éve menstruálok és eddig nem volt ilyen.
A sulinak már vége és így nem is zaklatom magamat azzal,hogy mondjuk mi lesz vagy kit bántottam meg.
Az időjárás sem lehet,mert azzal sem volt gondom még soha.
Én is az időjáráson gondolkodtam,de az lehetetlen.
szia!
Tipikus serdülőkori hiszti. Majd lemúlik, legyél magaddal türelmes ! (tényleg, tapasztalat ::) )
De szerintem igenis korai lenne..
Hullámvölgy az életében.Valami zavarja a környezetében
Sajnos velem is ugyanez van vagyis én voltam miatta korházba és az orvosom is mondta, hogy sulyos hangulatzavar (bipoláris depresszió). Sajnos a mai fiatalok egyre hamarabb esnek depresszióba szóval én már nem is csodálkoznék ha egy 14 éves lány is depresszios.
Szerintem ha 2,3 heten belül sem enyhülnek a tünetek akkor mindenképpen érdemes felkeresni egy orvost és ő többet tud majd neked mondani. És az sem egészen normális, hogy vagdosod magad.
Reméllem segitettem. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!