Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valami mentális betegségem lehet?

Valami mentális betegségem lehet?

Figyelt kérdés
Szinte mindig ideges vagyok, rossz kedvű, fáradt, gyakran gondolok öngyilkosságra, hogy semmi értelme az életnek, felesleges élnem, nincs semmi célja az életemnek, hirtelen változik a hangulatom, gyakran iszok,drogozok..stb. Pedig az életemmel minden rendben, kivéve, hogy apám alkoholista és a szüleim mindig veszekednek e miatt. 20/L

2013. jún. 25. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem betegség, viszont elég komoly lelki probléma, amivel mindenképpen fordulj pszichológushoz!
2013. jún. 25. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Drogozol???? Azonnal elvonóra/pszichológushoz, de inkább pszichiáterhez!
2013. jún. 25. 20:09
 3/5 A kérdező kommentje:
nem vagyok rá szokva 1-2 havonta szoktam, inkább az ivással van gond
2013. jún. 25. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Elvonóra ennyitől még ne menj, viszont próbálj meg esetleg társaságba inkább. Ne legyél otthon abban a légkörben sokat, mert a szüleid folyamatos veszekedései nagyon megviselnek téged, ami teljesen normális. De próbálj meg jobb hangulatú helyen és emberek között lenni többet.
2013. jún. 25. 22:04
 5/5 Megidézlek válasza:

"A nyugtalanságot, a szorongást, a feszültséget és az aggódást - valamennyi a félelem különböző formája - a túl sok jövő és a nem elegendő jelen okozza. A bűntudatot, a megbánást, a neheztelést, a sérelmeket, a szomorúságot, a keserűséget és a nem megbocsátásnak valamennyi formáját a túl sok múlt és a nem elegendő jelen okozza."

-Eckhart Tolle

2013. jún. 27. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!