Miért szemvedünk ennyit?
Csak a pénz számít?
Nemrég még én is így gondolkoztam....
De most már sajnálom, aki így gondolja.
Én is "magyar" fizetésből élek, a pénz számít, sokat dolgozom, de a kérdés az volt: miért szenvedünk ennyit?
Ha szenvedek, ha nem ennyiből kell megélnem, félrerakni még nem nagyon tudtam, de megteszek mindent, hogy minél kevesebbet költsek, és dolgozom azon, hogy pár éven belül tovább tudjak lépni.
Tudom, hogy vannak rosszabb helyzetben is sokkal, de amikor végigmegyek egy nagyon szegény falun pl, és meglátom, hogy otthon tengődnek az emberek, de a 80%-nak akkora gaz van a kertjében, hogy egy hadsereg is elbújhatna benne, akkor száll el belőlem a sajnálat, és inkább irigy leszek, hogy milyen jól megy, nem dolgoznak, sírnak az államnak, és közben arra is képtelenek, hogy felkapálják a kertjüket, és termeljenek rajta.
Ha minden nap csak 8 órát töltenének vele, mint minden átlagos munkás a munkahelyén, akkor szerintem nem, hogy elég lenne egész évre az élelem, de még plusz is adódna.
De nem, az én meg más becsületes munkám adójából segély címén röhögnek a pofánkba.
Ne érts félre, sokaknak tényleg kell a segítség, de gondolj bele, az ilyenek az igazi rászorulóktól is elveszik a megélhetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!