Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szemvedünk ennyit?

Miért szemvedünk ennyit?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Változtatni sok mindenki akar kedves utolsó tenne is de a pénz miatt nem teheti meg. Pénzt honnan lehet keresni? Munkából, munkalehetőség munkahelyek egyre jobban csökkenek. Hogy miért? Mert nagyon sok helyen már gépek írányítanak mindnet és nincs szükség annyi emberre és ezt csak jobban fog fejlődni, az ember az szaporodik egyre többen leszünk így egyre kevesebb munkalehetőség fog jutni nagyon sok embernek, ezért fog nemsokára kitörni szerintem még egy háború.
2013. márc. 13. 00:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Még előző vagyok. Jah és a mai világban csak a pénz számít. Mindenki a pénzzel az anyagiakkal van elfoglalva. Pénzért veszel ételt italt pénzért veszel ruhát pénzért szórakozol stb. Tehát anayagi világban élünk, és sok embernek egyre kevesebb ahogy nekem is meg mindenki másnak egyre kevesebb pénze van és az a "pár" ember aki dúsgazdag teszi tönkre a "szegényeket". ÉS ezt sok ember nem tudja elfogadni mivel ez igazságtalanság.
2013. márc. 13. 00:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Azert, mert az emberiseg meg mindig alszik. Milliardok aldozzak eletuket, energiajukat, mindenuket azert, hogy egy kisebbsegnek jo legyen. Az aranyok kb. ilyenek : 99% dolgozik es aldoz fel mindent az 1%-ert. Aki nem tesz ertuk semmit. A penz csupan egy jelkepes valami, jelkepezi az erteket, ertek pedig a nyersanyag, az ido, az energia. 99% ideje megy el nap, mint nap, a nyersanyagok mindenkije a vilagon, hiszen mire fel sajatitana ki barki is azt, ami ugyan ugy a tied is kellene hogy legyen, mint az enyem, nem beszelve a jovo generaciokrol. Azert elunk szomoruan, mert bar demagognak fog hangzani, de mindannyian szolgalunk egy igen igen kis reteget SZO NELKUL, evtizedek ota, mikozben a stressz csak no es no. Gondolj csak bele, miert is ertekesebb egy angol mcdonalds dolgozo ideje, es munkaja, mint a tied? Semmivel. Megis 4x annyit keres, mint te. Es ez meg csak magyarorszag, mi van azzal a sok emberrel akit megjobban hulyenek nez a nyugati vilag? En nem zsidozni akarok, mert ez szarmazastol, es vallasi hovatartozastol teljesen fuggetlen, de ha megnezzuk a dolgokat, akkor bizony csunya modon csicskaztatnak minket. Es mindezek mellett olyan dolgokra pazaroljak az idonket, amire nekunk igazabol nem sok szuksegunk van! Csomo olyan dolgot csinalunk ami nem szolgalja az emberiseg fejlodeset. 2013 at irunk, fejlett civilizacionak tartjuk magunkat, megis annak ellenere csinalunk dolgokat evtizedek ota, amirol mindannyian tudjuk, hogy nem helyes. Na ezert szenvedunk ennyit.
2013. márc. 13. 09:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Ti egyebkent tevedesben eltek, amikor egy gep dolgozik helyettunk azzal nem szabadna, hogy szegenyebbe valjunk! Nekunk melegre, tetore, kajara van szuksegunk, semmi masra.Nincs szuksegunk munkahelyre, ha van kajank, marpedig a gep megcsinalja a kajat nekunk. A problema gyokere a kapitalizacioban van, abban hogy par ember kezeben vannak a cegek, amik az innovaciokat elerik, a profit vandorol egy par zsebbe, sokszor nem is tobbe csupan 1-2be. Ahogy fejlodik az emberiseg ugy no a szakadek tehetos, es szegeny kozott, mikozben ennek pont forditva kellene lennie. A rendszer szar. A kapitalizmus egy szar, szabalyszeruen emberellenes.
2013. márc. 13. 09:21
 15/21 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Nagy igazságokat olvasok itt most! Erre nem is számítottam,azt hittem majd lehülyéznek.
2013. márc. 13. 15:19
 16/21 dani900 ***** válasza:

Csak a pénz számít?

Nemrég még én is így gondolkoztam....

De most már sajnálom, aki így gondolja.

2013. márc. 13. 16:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Na kedves Dániel akkor mi számít? Meglásd ahhoz is kell pénz. Sok pénz.
2013. márc. 13. 16:55
 18/21 anonim ***** válasza:
dani900-nak: Akkor hogy internetezel például ha nem a pénz számít? A számítógép meg az internet is pénzbe kerül:D:D
2013. márc. 13. 17:17
 19/21 dani900 ***** válasza:

Én is "magyar" fizetésből élek, a pénz számít, sokat dolgozom, de a kérdés az volt: miért szenvedünk ennyit?

Ha szenvedek, ha nem ennyiből kell megélnem, félrerakni még nem nagyon tudtam, de megteszek mindent, hogy minél kevesebbet költsek, és dolgozom azon, hogy pár éven belül tovább tudjak lépni.

Tudom, hogy vannak rosszabb helyzetben is sokkal, de amikor végigmegyek egy nagyon szegény falun pl, és meglátom, hogy otthon tengődnek az emberek, de a 80%-nak akkora gaz van a kertjében, hogy egy hadsereg is elbújhatna benne, akkor száll el belőlem a sajnálat, és inkább irigy leszek, hogy milyen jól megy, nem dolgoznak, sírnak az államnak, és közben arra is képtelenek, hogy felkapálják a kertjüket, és termeljenek rajta.

Ha minden nap csak 8 órát töltenének vele, mint minden átlagos munkás a munkahelyén, akkor szerintem nem, hogy elég lenne egész évre az élelem, de még plusz is adódna.

De nem, az én meg más becsületes munkám adójából segély címén röhögnek a pofánkba.

Ne érts félre, sokaknak tényleg kell a segítség, de gondolj bele, az ilyenek az igazi rászorulóktól is elveszik a megélhetést...

2013. márc. 13. 17:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Latod utolso te sem latsz tul a fakon, pedig ott az a nagy erdo. Leirtam mi a baj, nem ezek a reszletkerdesek, mint a segely. Nincs arra igazabol szukseg, ahogyan kismillio dologra sem. Valtozasra arra lenne...
2013. márc. 13. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!