Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szorongok ennyit?

Miért szorongok ennyit?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje szorongok értelmetlen dolgok miatt.. Pl.nem bírom benne hagyni a telefonomat a táskámban,mert akkor biztos kiesik vagy valami ilyesmi(állandóan a kezemben van) , elzártam-e a gázt, bezártam e az ajtót..beteges..:S És már nagyon unom. Kollégista vagyok, mindenkit ismerek, de mégis úgy érzem egy kis senki vagyok. Az iskolában is csak szorongok pedig jó tanuló vagyok..Mit tehetnék? Értelmes válaszokat kérnék ha lehetne. 16/L
2011. júl. 26. 08:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Én is szorongok, de én az emberi közegben nem tudok szabadon viselkedni, nem merek megszólalni stb.

Vagy félek, hogy ha ezt meg azt csinálom azzal beégek mások előtt stb. Ha gondolod írj privit szívesen elbeszélgetnék veled a problémáról, mert ez hosszabb beszéd téma, ami azt illeti.

21f

2011. júl. 26. 08:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Az nagyon rossz lehet.. És semmit nem tudsz ellene tenni?
2011. júl. 26. 08:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen szorongások ellen annyit tudsz tenni, hogy nem foglalkozol vele. De tényleg. Nálam is volt sok ilyen, állandóan 20x felkeltem éjjel, hogy bezártam-e az ajtót, elzártam-e a gázt. Pont az volt vele mint veled... Aztán gondoltam egyet és nem érdekelt. Ahogy teltek a hetek és láttam, hogy semmi bajom nem volt attól, hogy nem néztem meg állandóan, leszoktam róla. Persze ehhez kell egy kis önkontroll. Mitől érzed magad senkinek?
2011. júl. 26. 14:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Ó, ez megnyugtatott,hogy legalább nem én vagyok ilyen. Ezzel én is megpróbálkozom.:) Köszönöm! Nem is tudom, elég kevés az önbizalmam. Sőt nincs is.. Vannak barátaim, van egy csodás barátom aki szeret és én is őt. De valahogy még sincs önbizalmam. Nem tudok mit tenni..Sajnos.
2011. júl. 26. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy nem tudsz mit tenni. Valami oka biztos van amiért senkinek érzed magad. Úgy érzed csúnya vagy, vagy haszontalan, vagy valami más?
2011. júl. 26. 18:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen.. Ezek. Pontosan.. De nem tudom elfogadni magam.. pedig mások mindig mondják,hogy "szép vagy" miért nem tudod elfogadni magad" stb :/ De nem tudom ezeket elhinni sajnos. Nem sikerül.. Lehet elkéne mennem egy pszichológushoz az önértékelési gondjaim miatt.
2011. júl. 26. 20:28
 7/10 anonim válasza:

Én is szorongok. Bár én kiskorom óta ilyen vagyok.Én nem ilyen dolgok miatt, hogy megcsináltam-e ezt, vagy azt.. hanem én emberek között.. még a saját rokonaim között is:( ez már beteges szerintem.. és nekem olyan tüneteim vannak h izzadok, nem merek megszólalni, rekedt a hangom. És már nagyon elegem van ebből. De nem változik semmi :(

18/L

2011. júl. 26. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyan már mindenki szép, te is az vagy.

Ha egy nyolcvanéves öregasszony szépnek tudja érezni magát, akkor te is:)

2011. júl. 27. 00:08
 9/10 A kérdező kommentje:
18/L: Uh... Azigen :( ez nagyon nem jó.. és nem próbáltál valamit ellene tenni?
2011. júl. 27. 09:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó: Hááát....:)
2011. júl. 27. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!