Ha meglátok egy szép, (nálam szebb, vagy különlegesebb)csajt az utcán, azonnal egy ilyen depresszió roham jön rám és egyből ilyenek jutnak eszembe, hogy Isten miért teremtett ilyen sz.rnak! Meg hogy micsoda jelentéktelen nulla vagyok, és ha én meg az irigyelt lány kiállnánk 10 pasi elé, mind a 10 őt választaná és én esélytelen lennék. Nem nem vagyok ronda, inkább az a baj, hogy az átlagosokból a kedvesebb, cukiarcúak közé tartozom és épp ezért dühít, hogy már csak egy kicsi kellene ahhoz hogy még szebb legyek. Komolyan mondom szívesebben lennnék akár csúnya is. Mert az is egy karakter. El sem tudom képzelni hogy valaki kívánjon. Ha videóról, fényképről nézem magam vissza megnyugszom, és meglepődöm hogy nem is vagyok olyan ronda mint amilyennek gondolom.
Másoknál is ez van? Látok átlagos, kövérkés nőket, lányokat úgy mernek szoknyát venni a sonkalábukra és közben tök természetesek, nevetnek meg minden, jóban vannak a világgal. Ők miért ilyenek, hogy csinálják? Gének
Szoknya még sosem volt rajtam, strandon utoljára 10 éves koromban jártam, tök durva. 167/58, Natalia Vodianovaszerű arc, 75 D és mégsem érzem jól magam, vagy talán pont ezért nem érzem jól magam.
SARAH JESSICA PARKER meg milyen ronda és hogy viseli magát..
kinem állnék a világ elé, ha úgy néznék ki.
2011. márc. 17. 20:46
2/15 anonim válasza:
Én is teljesen ilyen vagyok.Alapból nem tartom magam egy bányarémnek,meg azért be kell ismernem,hogy sok pali megnéz,még akkoris ha nem rakom ki mindenem,már pedig nem vagyok az a kirakogatós fajta,szóval sokan megnéznek,és ez nem nagyképűségből mondom,mégis egy darab kakinak érzem magam,ha meglátok egy szép csajt,vagy akár egy nálam rondábbat is.Már számtalanszor próbáltam legyőzni ezt az érzést,és nem sikerült.
17/L
2011. márc. 17. 20:49
3/15 anonim válasza:
Semmi baj nincs veled, csak kevés az önbizalmad. Régen ilyen voltam én is de aztán megváltoztam, nem tudom hogyan... Azért egy két fiúnak biztosan megtetszel és ez majd önbizalmat ad. Én is inkább a helyes arcú kislányos lányokhoz tartozom. 24 évesen 17-nem néznek és a testem kb mint egy 12 évesé :D mégis úgy látom nem vagyok rossz helyzetben. Végülis valamiért belém szeretett a férjem is. :) de talán a legfontosabb h én is szeretem magam úgy ahogy vagyok! :)
2011. márc. 17. 20:49
4/15 anonim válasza:
Szerintem keress fel egy pszichológust, mert ez közel sem normális.
2011. márc. 17. 20:50
5/15 anonim válasza:
Gondolj arra, vki mindig szebb lesz nálad! Ez van, ez az élet! Szeresd magad úgy ahogy van látod SJP is ezt teszi!! Fel a fejjel!
2011. márc. 17. 20:51
6/15 anonim válasza:
Szoknya rajtam akkor volt utoljára,amikor tavaly ballagás volt,muszáj volt felvennem,de végülis nem éreztem magam olyan rosszul benne,de nem hordanám minden nap.Strandon és is kb.10 éves koromban voltam utoljára.Mondjuk rajtam van azért felesleg,egy olyan 5-6 kg,és mivel elég pici vagyok,160 cm,ezért elég tömzsi is vagyok,szóval érthető,de te szerintem tök jól nézhetsz ki.Én 160 cm vagyok,62 kg,80B mell,lapos has,vékony derék,széles csípő,felül még semmi para,tök jó homokóra alkat,na de a combom,meg a fenekem akkora mint egy ház:D
2011. márc. 17. 20:53
7/15 anonim válasza:
20:53 vagyok a 17/L :)
2011. márc. 17. 20:54
8/15 anonim válasza:
ismered azt a szót, hogy önbizalom? mert belőled teljesen hiányzik. Békülj ki magaddal , fogadd el az adottságaidat és aztán lesz önbizalmad. És ne érdekeljen mások külseje, csak a sajátoddal törődj, ha meg meglátsz egy kiscsitrit, akkor mondogasd magadban, h. pl. az én melleim sokkal y szebbek, vagy én nekem szebbek a szemeim és esélye sincs mellettem. én pl. ha meglátok egy plázaribit, akkor magamban leringyózom őt és a pasik, akik őt nézik, akkor gyilkos tekintettel nézek, h. az nem igaz. na meg a lotyóra is, ne félj, egyből elszáll az önbizalma és átlagosnál átlagosabbnak , szánalmasnak néz ki.
2011. márc. 17. 21:13
9/15 anonim válasza:
barátod van-e? csak mert úgy vettem ki a szavaidból -kövezzenek meg a nők ha tévedek- hogy nem ártana. akkor nem törődnél annyit a kinézeteddel és más nőkkel sem, mert hát nem arról szól a világ. ahogy leírtad szép lány lehetsz, már pedig rengeteg csúnya lány van aki annak ellenére boldog.
röhejes, de én pont ilyen vagyok, annak ellenére, hogy fiú vagyok, így gondolom a nők között sokan vannak így.
2011. márc. 17. 21:32
10/15 anonim válasza:
Natalia Vodianova nagyon szép. A testsúlyoddal, és a magasságoddal sincs semmi gond. 75D? Az tök szexi lehet! Nem is értem, hogy miért mondasz ilyeneket magadról. Ilyeneket 15-16 évesek szoktak mondani. 23 évesen sem tudtad magad elfogadni? :O
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!