Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden nő ilyen? Vagy csak én...

Minden nő ilyen? Vagy csak én szorongok ennyit?

Figyelt kérdés

Ha meglátok egy szép, (nálam szebb, vagy különlegesebb)csajt az utcán, azonnal egy ilyen depresszió roham jön rám és egyből ilyenek jutnak eszembe, hogy Isten miért teremtett ilyen sz.rnak! Meg hogy micsoda jelentéktelen nulla vagyok, és ha én meg az irigyelt lány kiállnánk 10 pasi elé, mind a 10 őt választaná és én esélytelen lennék. Nem nem vagyok ronda, inkább az a baj, hogy az átlagosokból a kedvesebb, cukiarcúak közé tartozom és épp ezért dühít, hogy már csak egy kicsi kellene ahhoz hogy még szebb legyek. Komolyan mondom szívesebben lennnék akár csúnya is. Mert az is egy karakter. El sem tudom képzelni hogy valaki kívánjon. Ha videóról, fényképről nézem magam vissza megnyugszom, és meglepődöm hogy nem is vagyok olyan ronda mint amilyennek gondolom.

Másoknál is ez van? Látok átlagos, kövérkés nőket, lányokat úgy mernek szoknyát venni a sonkalábukra és közben tök természetesek, nevetnek meg minden, jóban vannak a világgal. Ők miért ilyenek, hogy csinálják? Gének

23 N

2011. márc. 17. 20:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok:(
2011. márc. 17. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Fiúszemmel:

A kedves, "cukiarcú" lányok a legvonzóbbak, nem értem, hogy neked mi a bajod az arcoddal. Azok a lányok, akiket ismerek és ilyen (kedves, aranyos) arcszerkezetük van, nagyon meg vannak vele elégedve (és a pártalálással sincs különösebb gondjuk). És milliószor jobb, mint a manapság "divatos" agyonszolizott, kacsacsőrű, flegma p.csa vagy "rideg jégkirálynő" arckarakterek.

És arról ne is beszéljek, hogy vannak még átlagos (szürke egér), sőt kifejezetten csúnyácska arcú lányok is. Mégsem lesznek depisek vagy öngyilkosok...

A "különleges" arc pedig a legmegosztóbb, mert a fiúk egyik felének tetszik, míg a másik felük kifejezetten undorodik tőle.

A tested pedig a leírt paraméterek alapján szintén a legjobb csoportba (vékony, de bögyös :P) tartozik, a magasságoddal sincs gáz.

Szóval, jó eséllyel egy dolog állhat a boldogtalanságod hátterében: nincs önbizalmad (vagy máshogy megfogalmazva, önértékelési gondjaid vannak). Ahhoz, hogy egy lány "tündököljön", nem elég egy gyönyörű arc és test, mert a KISUGÁRZÁS is elég sokat nyom a latba. És hogy hogyan lehet valakinek jó kisugárzása?

Egyszerűen úgy, hogy az illető jól érzi magát a bőrében (elfogadja magát, van önbecsülése és egészséges önbizalma). Mert ha folyton depressziós vagy, akkor természetes, hogy nem figyelnek fel rád, mivel nincs kisugárzásod (gondolj csak bele, hogy egy mosoly is mennyit dobhat az emberen, arról nem is szólva, hogy a testtartása, járása is sokkal szebb azoknak, akik jól érzik magukat. És sokkal nyitottabbak a másik nem iránt is).

De ha a "sikertelenségek" (nem véletlen az idézőjel, mert az, hogy valaki mást szebbnek vagy magadat csúnyábbnak hiszed, nem nevezhető igazi sikertelenségnek) miatt bedepizel, akkor borítékolható, hogy a fiúknál sem leszel túl sikeres és emiatt újra depis leszel, ami újabb kudarcokat eredményez és így a kör bezárul. Ezt a kört kell azzal megszakítanod, hogy egy kis önbizalmat erőltetsz magadba. Szimplán viselkedj úgy, mintha szép lennél (elvileg az is vagy :D) és meglátod, hogy a környezetedből is jönni fognak a pozitív visszajelzések. De ha továbbra is csúnyának tartod magad, akkor ne csodálkozz, hogy a környezeted is úgy fog kezelni...

23f

2011. márc. 18. 16:08
 13/15 A kérdező kommentje:

utolsű válaszadó: elolvadtam

amit írtál.

hühh...

2011. márc. 18. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy ennyire meghatott válaszom :)

Remélem, hogy sikerült jobb kedvre deríteni és egy kis önbizalmat csepegtetnem beléd, hogy miután "visszaszilárdultál" képes legyél összekapni magad, hogy vidámabban teljenek a napjaid.

Ha mégis elakadsz az "önmegvalósításban", nyugodtan dobhatsz egy privit, hátha tudok segíteni :)

Sok sikert!

2011. márc. 18. 19:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én is tudom miről beszélsz. Én sem vagyok csúnya lány, átlagos cuki arcú, 25 éves. Van egy gyönyörű ismerősöm, aki 7 évvel fiatalabb nálam és nagyon kedves csaj. Néha együtt bulizunk és olyankor egy pasi sem jön oda hozzám, az összes az ő kegyeit keresi és most nem túloztam. Látom a megvetést a szemükben mikor rám pillantanak. Mellette csúnya vagyok.
2011. márc. 18. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!