Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szorongok. Ki gyógyulás?

Szorongok. Ki gyógyulás?

Figyelt kérdés

Én 15 éves lány vagyok.Szorongok már kiskorom óta és nagyon utálom.Pszihólogushoz jártunk,meg sokat segített és sokat is javultam.Nemrég voltam megint..Szokott olyan lenni,hogy a suliba vagyok és míg a többiek tízóraiznak,én nem.De éhes vagyok meg minden,de egyszerűen nem eszek.Mintha valamiért izgulnék,de közbe semmiért!Ezekért szoktam izgulni,hogy hányok,meg beképzelek mindent és fokozódik és nagyon rossz,mintha bepánikolnék.egyszer voltunk nyaralni a nyaralonkón és már voltunk ott júliba.vissza mentünk augusztusba.és valahogy nem akartam ott lenni,mer itthon biztonságossabb volt.bepánikoltam,pedig ott volt az egész családom,a testvéreim.ez a levegő vételem előjött meg mintha a torkomba lenne valami de közbe semmi.Amikor fokozódik a hülyeségem ilyenkre gondolok,ha anya nem lesz akkor milesz velem,mer a levegő vételem,meg kórházba kell menni,meg valami van a torkomba...stb.Pedig semmi bajom egészséges gyerek vagyok semmi bajom nincs,senkinek sem volt a családba sem.Ezt onnan tudom,hogy amikor felmentettek matekból kellett ilyen vizsgálatokat végezni.

És ez a bajom.Amikor elmegyek a pszihológusomhoz akkor uténa megkönnyebültem meg minden.:))

És most azért irok,hogy most is mintha lenne valami a torkomba,de közbe semmi nincs ott,és ezen gondolkodom min tudnám elterelni a figyelmem,ilyenkor mire gondoljak??

holnap suli és? szívesen megyek a bnőimhez meg hülyülünk és stb..csak mindig elrontja a kedvemet ha ezekre gondolok,hogy én mért nem élhetek úgy mint a többiek stb..de közben semmi bajom!!:( :) talán a manduláim nagyok és azért is össze érhetnek? (anya ápolónő,nőver,sok helyen dolgozik a kórházba ezért jó:)és ő szokta mondani))

Mondta a pszihológusom,hogy lesz 1 ilyen relaxálos feladat csoportokba,hogy hogyan terejük el ezeket a gondolatokat :)) arra megyek,de véglegesen elszeretném ezeket felejteni,de valahogy elő jön.MOst egy srácot elhívtam a moziba,majd nem tom mikor megyünk..és mindig úgy érzem mintha 1 gombóc lenne a torkomba (amit irtam)

ez csak izgulás..de én nem akarok izgulni..nemtudok másra gondolni,csak arra hogy kfutok a moziból meg ilyenek :((( anya büszke rám nagyon hogy már minden sulis ügybe benne vagyok,mindenre elmegyek:)

és a körmömet is rágom pedg NEM akarom erről is hog tudnék leszoknii??mit kenyjek rá ami nekem nem lenne jó és legalább nem rágnám!Légyszives normális értelmes válaszokat várok MINDENRE! :)) nagyon köszönöm a segítséget nektek:) (emailt is rhatok:))

2011. okt. 23. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha éhes vagy, muszáj enned, akár rosszkedved van, akár nem, mert rámehet az egészséged, és azt nem akarod te sem. Beszélgess a barátaiddal, csinálj olyan dolgokat, amik felvidítanak, amiktől jó kedved lesz. Vagy csak nézz vígjátékot. Vagy tisztázd le magadban, mert lehet bánt egy bizonyos dolog, tudat alatt. Légy pozitív, és szórakozz :) Sok sikert!
2011. okt. 23. 20:50
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2011. okt. 23. 21:11
 3/3 anonim válasza:
Már jobban vagy?
2019. febr. 26. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!