Mindig szomorú vagyok, szorongok. Mit tegyek?
Heló,az a baj h állandóan rossz a kedvem...most is
:( Anyukám sokat dolgozik és nem sokat vagyunk 1ütt,és magányosnak érzem magam.Barátaim vannak de túl messze laknak :( Sajnos itt a faluban nem találtam senkit,nem igazán találtam meg bennük az igaz barátot.
Csak a 7végéket szeretem amikor a párommal lehetek,csak akkor van itthon suliból és akkor mindig tudok vele beszélgetni,imádom.Egyben a szerelmem és az igaz barátom,mindent megtudok vele beszélni.De amikor elmegy akkor megint jön ez a szorongás érzet.h egyedül vagyok.Mintha elvinne egy darabot belőlem.
Próbálom magamat lefoglalni,gitározok v olvasok v bármi,de nemsikerül.És úgy érzem mintha vki ülne a mellkasomon és szorítana :(
De érzelmileg is érzékeny típus vagyok.Ha vki miattam szomorú mert megbántott akkor sokáig tudok rajta énis szomorkodni :( mert bánt h miattam szomorú..
nem tudom mit tegyek,segítsetek lécci,aki már járt ilyen cipőben.Ha rámjön annyira rossz érzés,és csak sírok meg nem tudok semmire sem koncentrálni :(
mostanában velem is igy van... :SS
én se tudok mit csinálni ... egész nap otthon ülök zene és depi. alig várom hogy vége egyen ennek az évnek és ősszel uj suli.uj haverok remélem.
ha akarsz vegyél fel msnre xd
irj privit és megadom ha kell XD :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!