Mit tehetnék, hogy ne gondoljak ennyit a halálra? Kihez forduljak?
Ugyanez. Én elképzelem hogy kijön értem a mentő, megáll a szívem, infarktusom lesz, és milyen érzés lehet, vajon mi történik akkor. Arra gondolok mivan ha rákos vagyok, kihullik a hajam, szóval folyamatosan a halál és a betegségek körül jár az agyam. Meg leáll a légzésem stb :S Nem merek mozogni mert félek h hirtelen szívhalálom lesz. Évek óta nem edzettem már, elég tunya alakom lett. A környezetem kicsináltam, ha valamim fáj akkor kérdezgetem h nembaj? nem fogok meghalni? rohadt rossz így élni.Régen pánikrohamaim voltak, ma már az enyhült, helyette úrrá lett rajtam a szorongás, depresszió, és a kényszerbetegség. Nem vagyok valami boldog. És még az alvás sem kapcsol ki, mert folyamatosan a betegségekről, kórházról, halálról álmodok. Nem mertem elmenni szilveszterezni, mert mivan ha valahogy meghalok. Nem tudok semminek örülni, teljesen boldogtalan vagyok.
24/N
megnéztem a videot és lehet benne valami,mert az utobbi 5-6 évben kib.szott pesszimista lettem és már bármi aproság miatt az ember torkának tudok ugrani.több mint valószinu hogy ez a szuleimmel valo kapcsolatom miatt is alakult ki.
A többieknek megannyit,hogy sajnálom hogy nem vok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!