Úgy érzem az agyam nem működik megfelelően. A problémám elég összetett. Kihez forduljak? És egyáltalán ez milyen betegség? Mert biztos, hogy ez nem normális dolog. Illetve mit javasoltok nekem, mit csináljak?
Van hogy úgy érzem az agyam nem kap elég oxigént, a vérnyomásom nagyon alacsony, sokszor fázok, a végtagjaim hidegek. Nem tudok gondolkodni, nem mindig fogja fel az agyam amit mondanak nekem, a memóriám nagyon rossz (nem tudok visszaemlékezni mit csináltam tegnap és arra sem, hogy 5 perccel ezelőtt mit mondtak). Van hogy a beszéd is nehezemre esik, a mondatokat is nehezen tudom megformálni.
Ezenkívül depressziós is vagyok, állandóan szomorú vagyok, sokat sírok és egy csepp önbizalmam sincs és mindentől bepánikolok. (pl nem merek menni egyedül sehova, mert ha belépek egy idegen helyre elkezdek szédülni és megfájul a fejem is)
Nem tudom mitévő legyek, milyen orvoshoz kéne elmennem?
Már voltam a háziorvosnál de nem vett komolyan, nem hitt nekem, azt mondta pihenjem ki magam+ nyugodjak meg..stb.
A családom sem veszi ezeket a problémákat komolyan.
De én így élni sem akarok, mert szinte semmire nem vagyok képes a suliba is leégek így.
Egyébként 21 éves lány vagyok.
Remélem itt kapok segítséget, mert nagyon nagy szükségem lenne rá. Ez egyre csak rosszabb lesz úgy érzem... és nem bírom így tovább!!!
És még valami: 1 hete lett vége egy több mint 1 éves kapcsolatomnak és ez is kihat rám nagyon egyszerűen nem tudom feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!