Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az baj hogyha ennyit gondolok...

Az baj hogyha ennyit gondolok rá? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
nap mint nap egyre többet gondolok az öngyilkosságra és hogy ideje volna már megtenni.minden perccel egyre erősebb késztetést érzek ezután.jó lenne már megtenni de nemtudok dűlőre jutni hogy tegyem...nah mindegy.a lényeg hogy baj hogy ennyire foglalkoztat ez? 17F voltam.
2011. márc. 15. 17:34
 1/5 anonim ***** válasza:
igen!menj el pszihológushoz
2011. márc. 15. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Baj. Mégpedig azért mert ezekszerint ha vmi visszatart van még teendőd itt köztünk.

Szóval csak fellángolás ez.

18/F

2011. márc. 15. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
A Sátán csicskásai sugdossák ezeket a füledbe. Nem hülyéskedem, komolyan. Ne hallgass rájuk!
2011. márc. 15. 17:54
 4/5 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz/pszichiáterhez! Én depressziós voltam, öngyilkossági kísérletek sorozatait követtem el. Sajnos velem nem komoly orvos foglalkozott, meg is lógtam tőle. Aztán kis szünet a vihar előtt (úgy 1-2 év), most mániás depresszióba fordult át a dolog, 2 napja az édesanyám vette ki a kezemből az altatókat. Tegnap egész jól voltam, ma megint megtenném. Holnap talán megint nem. Persze elterveztem már mindent. De ez nem játék és nem megoldás...
2011. márc. 15. 20:21
 5/5 anonim válasza:
Pontosan ugyanezt érzem:(:(:( 16F
2011. márc. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!