Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nalatok mikortol szamit egy srac apolatlannak? (azt tudom, hogyha budos, de esetleg valami mas? ) olyan dolgokra gondolok itt, amit ha talalkozol vele latsz
koszos,korpás,zsíros haj,izzadság szag,és egyéb kellemetlen szagok,hosszú,koszos köröm,sárga fogak,koszos ruha,cipő,nagyon durván pattanásos bőr,dzsungel szerű szőrzet
Az izzadság nem zavar,sőt egy jó pasin még izgató is tud lenni!:)
Nem vagyok csaj, szóval elnézést, hogy hozzászólok. A fent leírtak többségével egyetértek, na de hogy dzsungelszerű szőrzet? Ez mégis mit jelent? Mi számít dzsungelnek és hol?
Szőrösebb típus vagyok, a karomon, lábamon és a hasamon is, viszont ahol úgy érzem kell (pl. arc rendszeresen, hónalj, intim terület bizonyos időközönként) ott karbantartom.
Ápolatlan lennék?
21F
"Nem vagyok csaj, szóval elnézést, hogy hozzászólok. A fent leírtak többségével egyetértek, na de hogy dzsungelszerű szőrzet? Ez mégis mit jelent? Mi számít dzsungelnek és hol?
Szőrösebb típus vagyok, a karomon, lábamon és a hasamon is, viszont ahol úgy érzem kell (pl. arc rendszeresen, hónalj, intim terület bizonyos időközönként) ott karbantartom.
Ápolatlan lennék?
21F"
YETIIII :)
Te keresd azokat akik nem a csupasztestű nőcis fiúkat szeretik!
A hónaljon található elburjánzott szőr számít ápolatlanságnak, az, hogy egy csávónak szőrös a lába, karja, az csak jó.
Amúgy meg egyet értek: zsíros/korpás haj, lyukas fog, koszos/hosszú köröm, koszos ruhák, büdös lehelet, pattanásos arc, csipás szem, nonstop izzadságszag, kiszáradt bőr... Azt hiszem, ennyi. De ezeket minimális odafigyeléssel meg lehet előzni.
A yeti-s válaszoló édesanyukáját csókoltatom. És nyugodj meg, egy nő kedvéért sem fogok több szőrt leszedni magamról, mint most.
Üdv, a "Yeti"
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!