Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szemvedünk ennyit?

Miért szemvedünk ennyit?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 14:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
mert a magyarokba bele van kódolva a pesszimizmus
2013. márc. 10. 17:05
 2/21 anonim ***** válasza:

Pesszimizmus?

Egy olyan országról beszéltek ahol Balkáni fizetésekhez jönnek a skandináv mértékű adók... Kérdem én hova megy el az a pénz?

Amúgy bőven sokat szenved az ember, mielőtt meghal SAJNOS.

2013. márc. 10. 17:36
 3/21 A kérdező kommentje:

A magyarokba nem belekódolták a pesszimizmust,hanem jól tönkretették,tönkretettek minket.

Az,hogy panaszkodunk,nem ok nélkül van! Sokan éheznek,fáznak.Pozitívkodni persze lehet,de a rózsaszín felhő csak eltakarja a valóságot!

2013. márc. 10. 22:04
 4/21 anonim ***** válasza:
Mert így teremtettem a világot.
2013. márc. 10. 23:50
 5/21 anonim ***** válasza:
Én vagyok a második. Nem is úgy gondoltam, hogy minden szép és jó, persze mindenhol borzalmas dolgok vannak, de nem csak nálunk! Vannak még nálunk is rosszabb helyzetben lévő országok, mégis Magyarország élen jár pl. öngyilkosságok területén. Szenvedés mindenütt van, csak mintha mi kevésbé viselnénk... (?)
2013. márc. 11. 11:42
 6/21 anonim ***** válasza:
Na igen csak a rosszabb helyzetben lévők (Etiópia, Szomália) rosszabb mert nincs étel, se infrastrukrúra - de hitelek és megkötések sincsenr az emberek “szabadok“ és egyre több kaja jur el oda... És nem áll mögötted a bank meg a főnököd “dógozzá“ “fizessé“ korbácsütésekkel megtoldva...
2013. márc. 11. 13:00
 7/21 A kérdező kommentje:
Útolsónak nagyon is igaza van! Végre valaki aki kimondja a dolgokat!
2013. márc. 11. 16:09
 8/21 dani900 ***** válasza:

Szenvedünk?

Mindenki szenved, csak van aki mer tenni ellene, és van aki gyáva, és a könnyebb, de egyben rosszabb utat válassza, mert nincs elég bátorsága, hogy irányítsa a saját életét, és ezért okolja: az életet, a másikat, a sorsot....

ja, egyet mindig kihagy az ilyen: saját magát

2013. márc. 12. 19:10
 9/21 anonim ***** válasza:

Aha. És mindezt hogyan kívánod kivitelezni?

Ahhoz, hogy irányíthasd az életedet PÉNZ kell - azt meg csak hitelre/uzsorára kaphatsz. És máris alá vagy rendelve a banknak, rajtad a bilincs. Dolgozhatsz 50 évig, hogy visszafizethesd a kölcsönt!

2013. márc. 12. 19:40
 10/21 dani900 ***** válasza:

Tudod, én nem csak az anyagiakra gondoltam....

Sőt, igazából egyáltalán nem.

El kell fogadni, hogy nem csak a jó létezik, mindig van rossz is, mert ha nem lenne, mihez viszonyítanánk?

Az a gond, hogy mindenki csak vágyakozik, mindig a jobb, szebb, több, és én is ezt teszem, DE nagy különbség, hogy én el tudom fogadni a jelen helyzetet, és mindent megteszek, hogy változtassak rajta, ha szükséges, és közben jól érzem magam, mert tudom, hogy mindent megtettem, és nem a sajnálkozásra pazaroltam az energiámat, hanem a megoldásokra, és ha nem sikerült, akkor is nyugodtan fekszek le, mert tudom, hogy kihasználtam a napomat, akármennyire sikerült, vagy nem.

És ebből lehet tanulni.

2013. márc. 12. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!