Miért szemvedünk ennyit?
Pesszimizmus?
Egy olyan országról beszéltek ahol Balkáni fizetésekhez jönnek a skandináv mértékű adók... Kérdem én hova megy el az a pénz?
Amúgy bőven sokat szenved az ember, mielőtt meghal SAJNOS.
A magyarokba nem belekódolták a pesszimizmust,hanem jól tönkretették,tönkretettek minket.
Az,hogy panaszkodunk,nem ok nélkül van! Sokan éheznek,fáznak.Pozitívkodni persze lehet,de a rózsaszín felhő csak eltakarja a valóságot!
Szenvedünk?
Mindenki szenved, csak van aki mer tenni ellene, és van aki gyáva, és a könnyebb, de egyben rosszabb utat válassza, mert nincs elég bátorsága, hogy irányítsa a saját életét, és ezért okolja: az életet, a másikat, a sorsot....
ja, egyet mindig kihagy az ilyen: saját magát
Aha. És mindezt hogyan kívánod kivitelezni?
Ahhoz, hogy irányíthasd az életedet PÉNZ kell - azt meg csak hitelre/uzsorára kaphatsz. És máris alá vagy rendelve a banknak, rajtad a bilincs. Dolgozhatsz 50 évig, hogy visszafizethesd a kölcsönt!
Tudod, én nem csak az anyagiakra gondoltam....
Sőt, igazából egyáltalán nem.
El kell fogadni, hogy nem csak a jó létezik, mindig van rossz is, mert ha nem lenne, mihez viszonyítanánk?
Az a gond, hogy mindenki csak vágyakozik, mindig a jobb, szebb, több, és én is ezt teszem, DE nagy különbség, hogy én el tudom fogadni a jelen helyzetet, és mindent megteszek, hogy változtassak rajta, ha szükséges, és közben jól érzem magam, mert tudom, hogy mindent megtettem, és nem a sajnálkozásra pazaroltam az energiámat, hanem a megoldásokra, és ha nem sikerült, akkor is nyugodtan fekszek le, mert tudom, hogy kihasználtam a napomat, akármennyire sikerült, vagy nem.
És ebből lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!