Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 22 évesen koszorúérbetegség...

22 évesen koszorúérbetegség lehetséges?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok, már szinte minden tünetén keresztül mentem sajnos, szedek antidepresszánst és nyugtatót, de 2 napja folyamatosan olyan tünetem van,mintha a szívem meg akarna állni...Nagyon rossz, tényleg mintha meghalnék...Rettegek a hirtelen szívhaláltól,olvastam,hogy az a koszorúérbetegségtől lehet vagy a helytelen életmódtól. Nem dohányzok, sportolok, egészségesen eszem. EKG-n mindent rendben találtak,kb. 2 hónapja voltam.

Ennek ellenére lehet baj a szívemmel? Az EKG kimutatja a koszorúérbetegséget?

Előre is köszönöm a válaszokat! 22/L

2013. jan. 17. 09:02
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
17-es válaszolónak: Teljesen megértelek, tudom milyen érzés, de szerintem mindenképp menj el Te is szívvizsgálatra,hogy megnyugodj!!! Ha akarsz priviben beszélgetni, írj nyugodtan, hátha úgy könnyebb elviselni,ha olyan emberrel beszélgetsz,aki átélte. Nekem is mikor rohamom volt, a párom nem tudott lenyugtatni,apumat hívtam fel zokogva,hogy nem bírom,mindjárt meghalok (ő is keményen pánikbeteg volt évekig),és nem kevesett utazott késő este át hozzám,hogy megnyugtasson,és valamennyire sikerült neki...(persze lehet,hogy csak a bevett 1 mg Xanax hatott addigra). De ha szeretnél beszélgetni,írj nyugodtan:)
2013. jan. 21. 13:57
 22/23 anonim válasza:
Sziasztok en is kb masfel eve panikbeteg vagyok volt tobb fele Rohanom Viszont en is mindig ettol felek hogy sziv megall szivinfartus stb amit en szeretnek kerdezni hogy normalis vernyomas Mellet is lehet Az embernek szivroham stb ? Vagy ahozz hosszu ideig magas vernyomasnak kell lenni hogy kialakuljon ?
2013. jan. 31. 20:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Hát a magas vérnyomás rizikófaktor, tehát ha magas akkor esélyesebb a szívroham. Szerintem normál vérnyomás mellett is lehetséges csak ritkább.
2013. jan. 31. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!