Lehetséges, hogy legyőztem a fóbiámat?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, gyerekkorom óta emetofóbiám volt, és úgy érzem, mostmár nem félek a hányástól. Nem tudom hogyan, de mintha legyőztem volna. Vagy csak azt hiszem? Ez tényleg komoly dolog volt nálam, nem mertem társaságba menni, mindig ezen aggódtam, kényszercselekedeteket hajtottam végre. Valahol olvastam, hogy ezt pszichológus nélkül nem lehet megoldani, ha úgy érzi az ember legyőzte, akkor ki fog alakulni egy másfajta fóbia helyette. Nem tudom igaz-e mindez.2012. dec. 29. 19:52
1/2 anonim válasza:
Szerintem a gyógyulás nem a pszichológuson múlik hanem rajtad!
ha te úgy érzed hogy rendben vagy akkor az úgy is(mivel a fóbiák mind pszichés nem testi betegségek)
Azt meg nem tudom ki mondta hogy másik alakul ki helyette mert szerintem ez hülyeség úgyhogy nehogy bebeszéld magadnak..
Minden rendben van előtted az élet úgyhogy használd is ki:)
és boldog új évet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!