Ezt a bizonyos fóbiámat le akarom győzni, agykontrollal látom esélyesnek, a kérdés hogyan?
egy teljesen átlagos dolgot ,sikerült mesterien felnagyítanom.. most már kezdem elfogadni hogy ez van és kész, de még messze állok a normális gondolkodástól ,hogyan legyek túl rajta
a gond pedig a fogszabi..4 éve szenvedek a tudattól ,hogy igenis vár majd rám egyszer pár "szenvedős" év ahhoz hogy felhőtlenül tudjak mosolyogni..
de nem hiszem el, hogy ez a megoldás : az a szenvedő 1-2-3 év , nekem ez nem kell ,azt akarom ,hogy legalább ilyen lelkiállapotba(de inkább jobb,mivel most abszolút semmi mosoly nincs az arcomon mikor emberek között vagyok) teljenek a fogszabis napjaim...
amitől tartok ,az az emberek reakciója(nyilván sok ember ,pont ez miatt nem teszi fel mer visszataszító, de nekem tényleg kell ,nem csak apró szépséghibáról van szó)
ugyanis elég szépen sikerül felnagyítanom bármit szart ami új rajtam, ez kb olyan lenne mintha kopaszon mennék be suliba , na az inkább poén lenne, bár azt sem merem ,de ez ráadásul nem is vicces...
kérlek ne olyat írjatok ,hogy nem ciki meg minden ,már párszor tettem fel hasonló kérdéseket, de ezek jöttek , de nem hiszem el ,hogy mi ez h én ekkora beszari vagyok, mások meg azt mondják félnek h kiröhögik 11 évesen ,de mégis túlteszik rajta.... az én bajom lehet az volt h ebben a korban nem erőltették rám a szüleim ,bár akkor kb olyan lelkiállapotba voltam ,hogy azt sem merem kijelenteni ,hogy gondolok egy"na szevasz világ ebből nem kérek"-et ... baromi gyenge voltam akkor és ezért nem is akarták a szüleim ezt rámerőltetni, pedig ők is ,én is tudtam ,hogy később rohattul bánni fogom ,persze hogy bánom ,ez nyilván való , de még most sem vagyok akkora király hogy úgy lépjek be a suliba első nap ,hogy "le vagytok szarva kapjátok be"...
így hát jelenleg az az álláspontom ,hogy ha ciki ha nem(sajnos ciki) ,muszáj lesz most nekiállnom ,később nem akarok emiatt gátlásos lenni ennyire mint amennyire most vagyok
vmi agykontrollos szuggesztív bármit örömmel fogadok..
vmi ami motiválna, mert tudom ,hogy ez lesz és kész ,a kérdés az hogy hogyan tudok hozzáállni, nekem kell a személyiségfejlődés, de nem igaz hogy szenvedni kell ahhoz..:\
vmit segítsetek köszi
18f
Meg kell tanulni, könyvből vagy tanfolyamon(utóbbit nem ajánlom, mert bemesélik, hogy ettől jedlovag leszel, meg veled lesz az erő és elkérnek egy csomó pénzt)!
+ le lehet szedni a net-ről önhipnózisos lemezeket, bár ez csak akkor jöhet szóba, ha nem félsz a freeVV@3Z-től.
Jó megoldás az agykontroll csak tudni kell mi igaz belőle.
Szia, nem egeszen tiszta elsöre nekem, amit irtal, bar igaz, kisgyerek mellett kevesbe tudtam odafigyelni...
Ha jol ertem, a fogszabalyozo zavar es agykontroll vagy barmi modszerrel szeretned könnyebbe tenni, hogy meg tudd szokni?
Agykontrollrol annyit tudok irni, hogy ott fontos a hit-vagy-elvaras harmasa. Vagyis hogy elhidd, vagyj ra, elvard. Ha tehat azt programozod, jol erzed magad fogszabalyozoval, de eközben rosszul erzed magadat, akkor a rossz erzest programozod valojaban. Erthetö ez igy?
Tehat ha agykontrollal csinalod, akkor azt at kell tudni elni, hogy jo erzes vagy attol függöen, mit akarsz, pl. nem zavar, ki mit szol.
Amit tudok javasolni: ha nem tudod atelni, nem hiszed el, akkor pozitiv mondatokat mondogass minel többet, agykontrollal alfaban es persze csak ugy eber allapotban is, pl. felveheted halk zenere es vezetes/munka...stb közben azt hallgatod. Igy jobban meggyözöd magadat, mintha semmit sem tennel. (Alfaban meg elöbbi a hatas, mint betaban.) A pozitiv mondatokat ugy ertettem, nem/sem/talan/telen...stb nelkül. Pl a nem zavar kifejezes nem jo eleve (ehelyett en nem tudok hirtelen pozitivat, ezt egyszerübb szerintem atelni, mint kifejezni, vagy esetleg "jol erzem magam").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!