22 évesen koszorúérbetegség lehetséges?
Pánikbeteg vagyok, már szinte minden tünetén keresztül mentem sajnos, szedek antidepresszánst és nyugtatót, de 2 napja folyamatosan olyan tünetem van,mintha a szívem meg akarna állni...Nagyon rossz, tényleg mintha meghalnék...Rettegek a hirtelen szívhaláltól,olvastam,hogy az a koszorúérbetegségtől lehet vagy a helytelen életmódtól. Nem dohányzok, sportolok, egészségesen eszem. EKG-n mindent rendben találtak,kb. 2 hónapja voltam.
Ennek ellenére lehet baj a szívemmel? Az EKG kimutatja a koszorúérbetegséget?
Előre is köszönöm a válaszokat! 22/L
Nem. Csak ilyenkor kezdődik az érelmeszesedés, ilyen korban. Következménye majd később lehet. A tüneteid a pánikbetegséged miatt vannak, nem a szíved miatt.
Keress fel egy pszichológust, szerintem nagy szükséged lenne arra, hogy ne csak gyógyszerekkel kezeljék a problémád. Ha jól gondolom, jó pár hasonló kérdésed volt már az elmúlt időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!