Hogyan kerülhet valaki pszihológushoz "ingyen"? Egyáltalán lehetséges ez, pl. TB kártyára?
Figyelt kérdés
A testvéremnek, véleményem szerint hatalmas szüksége lenen egy szakemberre, nem részletezném, de minden reggel félek benézni a szobájába, attól tartok mikor találom meg őt holtan, mert képes lenne megölni magát. Viszont, valljuk be irdatlan szegények vagyunk. Nincs 5000 ft, sőt még 2000 se orvosra... tb kártyára nem lehet igényelni.... hogy zajlik ez a folyamat? Kérek szépen segítsetek2012. dec. 26. 00:20
1/3 anonim válasza:
Utána kellene járni, hogy ahova kórházi ellátásként tartoztok ott dolgozik-e pszichológus. Ha igen, hozzá kellene beutalót kérni. Illetve a családsegítőkben vagy ha még 18 év alatti a nevelési tanácsadókban is van pszichológus. De neki is akarni kell menni, mert különben nem megy.
2/3 anonim válasza:
sztk-ban elvileg beutaló nélkül is fogad tb-re, de ha mégse, akkor a háziorvostól kérjetek beutalót.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindketten 18 év alattiak vagyunk ő 14 én 17 éves vagyok. A szüleinktől nem tudunk segítséget kérni, úgymond mindenben csak magunkra számíthatunk... Annyira már rá tudtam vezetni, hogy belátja, hogy ez így nem helyes, nem jó... de tenni is érte valamit, na azt nem hajlandó. Lusta, és szerintem kényelmesebb is így neki, de ez így nem mehet..
2012. dec. 26. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!