Depresszióra szedett gyógyszerek elhagyása lehetséges mellékhatások nélkül?
Figyelt kérdés
8-9 hónapja szedek frontint és coaxilt 3x1-et.A gyógyszerek nem segítettek,de mire észbe kaptam már késő,mert amikor abba szerettem volna hagyni:jöttek a mellékhatások(súllyosak).Azóta csökkentve ,fokozatosan szedem :most tartok 3x félnél.De nagyon nem érzem jól magamat:talán a gyógyszerfüggőség mellékhatása,vagy nem tudom mi,de nagyon szenvedek.Itt van egy kis gyermek mellettem és ő miatta szeretném visszakapni a régi "énemet".Csak azok írjanak akik hasonló cípőben járnak-jártak,hogy mikéntz lehet a gyógyszereket gyógynövényekkel kiváltani,és mi az ami valóban hatásos.Megszeretnék szabadulni a gyógyszerektől,mert "beteggé"tettek:( Köszönöm2012. dec. 27. 21:42
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én is szedtem Coaxilt és nagyon rossz volt. Jobban lettem tőle, de csak annyira hogy tudjak létezni, annyira nem hogy élni is tudjam az életem.
Visszamentem a dokihoz, mondtam hogy vacak a bogyó és lecseréltük Cipralexre.
Ez ugyanazt csinálja mint a Coaxil de a hatásmechanizmusa fordított.
3 hét múlva teljesen jól voltam.
Frontint sem szedek mellé és tök jól vagyok!
KITARTÁS!
Ha más megoldást szeretnél, szerintem fordulj homeopata orvoshoz, ha lehet olyanhoz aki pszichiáter is egyben.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!!!!!!!
2013. márc. 2. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!