Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik használtak Pharmatex huvelytablettat, azoknál jelentkeztek a lehetséges mellékhatások közül valamelyik?
Szia ! Nekünk nem vált be egyik sem! ( a páromat is csípte és engem is zavart, mert alig tudtam mozdulni, mert kifolyt...) Amúgy mi a Patentex-et is próbáltuk de ugyan az....
Am az összetevők:
->Mit tartalmaz a Pharmatex 18,9 mg hüvelykúp
- A készítmény hatóanyaga a benzalkónium-klorid. 18,9 mg benzalkónium-klorid (37,8 mg benzalkónium-klorid 50%-os oldat formájában) hüvelykúponként.
- Egyéb összetevők: hidroxi-propil-cellulóz, szilárd zsír (Witepsol S51).
Milyen a Pharmatex 18,9 mg hüvelykúp külleme és mit tartalmaz a csomagolás
Küllem: hüvelykúp - 1,6 g tömegű fehér színű, szagtalan, torpedó alakú kúp.
Csomagolás: 2x5 db hüvelykúp PVC/LDPE szalagcsomagolásban, dobozban....
->Mit tartalmaz a Pharmatex hüvelytabletta
- A készítmény hatóanyaga a benzalkónium-klorid. 20 mg benzalkónium-klorid hüvelytablettánként.
- Egyéb összetevők: magnézium-sztearát, kolloid szilicium-dioxid, makrogol 6000, citromsav-monohidrát, nátrium-hidrogén-karbonát, mikrokristályos cellulóz, laktóz (363,0 mg).
Milyen a Pharmatex hüvelytabletta külleme és mit tartalmaz a csomagolás
Küllem: hüvelytabletta - fehér színű, korong alakú, domború felületű, középen 3 mm átmérőjű lyukkal ellátott tabletta.
Csomagolás: 12 db hüvelytabletta nedvességmegkötővel kombinált műanyagkupakkal lezárt műanyag tartályban, dobozban.
Az hogy neked melyik a megfelelő itt tudod: [link]
De én nem ajánlom... sztem nem megbízható.. ahogy szinte semmi sem.. én gyógyszert szedek...
Remélem segítettem! :)
Köszönöm szépen a válaszod!:)
Nálunk is a csípés volt a baj!:S
Gyógyszert szedtem három évig, de sajnos már nem szedhetem!:(
Még nézelődök, hátha találok valamit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!