Pánikbeteg vagyok. Már nem bírom! Aki pánikbeteg, vagy volt, az érzett már ilyet? Bővebben lent.
Olyan érzés,mintha bármelyik pillanatban leállna a szívem. Van,hogy egész nap érzem,de főleg este. Rohamom szerencsére ritkán van,de ez az érzés sokszor. 1 hónapja szedem az antidepresszánst, amit felírt a doki,meg a Xanaxot.
De lassan már a Xanaxot se merem bevenni,mert alapból alacsony a vérnyomásom,és félek hogy a nyugtató úgy leviszi mégjobban, hogy leáll a szívem. Nektek volt már ilyen érzésetek? Hogy sikerült leküzdenetek?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
"xanax egyébként ritka esetekben generalizálhat pánik rohamot,még agyérgörcsöt is ugyanis hozzászokik a szervezeted ,függőség alakul ki"
ezt nem teljesen értem...mármint az összefüggést a hozzászokás és az agyérgörcs között.
Akkor is szedd
Innen meg nem itélem hogy mennyire erős a pánikod, csak te érzed, de ha nagyon majrézol a gyógyszertöl szedjél 4xfelet
Én elég hipohonder vagyok a ygógyszerekkel, de szedem akkor is ha semmi gond nincs éppen
És nem tegnap kezdtem
Mi az hogy alacsony vérnyomás? Xanax csak kissé viszi lejebb és a vérnyomás esés nem = a szív leállással.
Antidepi nekem elég sokára használt csak, volt az erős fél év, vagy több is
Tudom nehéz, de hidd el nem áll le a szived, ebbe biztos nem halsz bele
Mondom ezt, sok évtizedes pánikos tapasztalatbol :)
Teszem hozzá,
volt hogy napi 3x2-őt szedtem a 0.5-ös böl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!