Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a baj velem? Pánikbet...

Mi lehet a baj velem? Pánikbeteg lettem vajon? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Régebben, kb 4-5 hónapja kipróbáltam a herbal füvet (egy drog). Mint kiderült, varázsgombával volt bekeverve. Eltoltunk két cigit, aztán jött a rosszullét. Elkezdtem pánikolni, vert a szívem, minden fényes volt. Nagyon nagyon megilyedtem, és pánikoltam, a szívverésemen kívül semmit nem halottam, csak nagyon halkan. Egyből vízért kiáltottam. Na lényeg a lényeg, ezután a rosszullét után, kb 2 hónapjára, elkezdtem gondolkodni az egész történeten... Félálomban voltam, és visszajött az a rosszullét, ugyanúgy vert a szívem, egyből vízhez futottam. És azóta, gyakran ráparázok dolgokra, ilyenekre pl.: buszon leáll a szívem, akkor mit fognak csinálni, a mellettem ülő ember vajon mit szól rá... Meg tanórán csak úgy elkezdek parázni... Minden élethelyzetben szinte, mikor eszembejut ez a dolog... Azóta gyakran rápánikolok pitiáner dolgokra is! :( Vajon pánikbeteg lettem? Orvoshoz nem szeretnék menni, mert a szüleim kinyírnának ha megtudnák mitől lettem beteg...(ha az vagyok). Tudni illik, mikor rágondolok hogy leáll a szívem, megvakulok, meg ilyesmik, akkor nem kezdek el vízért kiáltani, vagy nem kezd el verni a szívem, mint a pánikrohamok esetében, hanem csak simán elkezdek szorongani,kényelmetlenül érzem magam és félek. Az az érdekes, hogy nem egyből az eset után, hanem rá csak hónapok után kezdődött el ez... Valaki tud valami normális választ erre? Nagyon kétségbe vagyok esve.:(

Előre is köszi, és bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett a szöveg.

2012. dec. 18. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:

3-4 percig tart csak ez a dolog, nálam nagyon ritkán jön csak elő. Addig azt tudod csinálni, hogy próbálj jó dolgokra gondolkodni és mindig az ellenkezőjére a félelemnek, vagyis hogy miért pont ott állna le a szíved. Ez lehetetlen, mondom azt a pár percet kibírod utána lenyugszik az agyad és semmi baj nem lesz, csak nem kell parázni.

Igen ez egy kellemetlen mellékhatása a drognak és néha évekig is eltart mire teljesen elmúlik. Ezen már nem tudsz változtatni, próbáld meg uralni az elméd.

2012. dec. 18. 20:39
 2/7 anonim válasza:
szerintem igazából attól félsz, hogy a drogozás következményeként károsul az egészséged...szerintem még várj beszéld meg valakivel akiben megbízol és ha az sem segít akkor orvoshoz kell fordulni...(de ha azt mondod a szüleidnek h gyakran pánikolsz akkor is elvisznek orvoshoz és ott kérheted h ne legyen bent utána a dokinak elmondod h nem szeretnéd h a szüleid megtudják nem fogja elmondani neki és tud segíteni is)
2012. dec. 18. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, igen ha nagyon súlyos vagy később sem akar elmúlni akkor menj el dokihoz, őt köti a titoktartás nem árulhatja el a szüleidnek ha nem akarod. De ha elég idős vagy a herbálozáshoz, akkor egyedül is el tudsz menni.
2012. dec. 18. 20:53
 4/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és nagyon megbántam... És köszönöm hogy írtatok!
2012. dec. 18. 21:09
 5/7 anonim válasza:
ugyanígy ráparázok mindenre, nekem is elegem van belőle. attól alakult ki, hogy új helyen féltem hogy egy tanár kihív és nem fogom tudni amit csinálni kell és beégek. azóta mindentől félek ilyen szinten hogy szorongani kezdek, ha találtál ellenszert szólj :|
2012. dec. 20. 17:38
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben,teis írhatsz:)
2012. dec. 20. 18:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen pánikbeteg lettél,ha NAGYON NAGY szerencséd van magától elmúlik,de ne vegyél rá mérget.
2012. dec. 31. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!